Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

Крем-суп с цветной капустой с красным перцем

6-12 месяцев
Рецепт
перша страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Соцветия цветной капусты 40 г
  • Корень петрушки 50 г
  • Gerber’s Apples с абрикосами, с 4 месяца жизни 3 столовые ложки
  • Просо 2 чайные ложки
  • Подсолнечное растительное масло 1 чайная ложка
  • Листья свежего тимьяна 6-8 листиков
  • Оливковое масло первого отжима1 столовая ложка
  • Свежий красный болгарский перец без косточек 60 г

Шаг за шагом

  • Нарізати цвітну капусту, а також вимитий і очищений корінь петрушки на дрібні частини і варити протягом приблизно 20 хвилин.

  • У середині процесу приготування додати просо.

  • Коли просо і овочі стали м'якими, перемішати і в кінці перемішування додати листя чебрецю, а також Gerber's Apples з абрикосами, і долити невелику кількість соняшникової олії.

  • Запікати перці в духовці, попередньо розігрітій до 120ºC, протягом 5 хвилин (їх також можна ошпарити окропом).

  • Зняти шкірку з запечених перців і протерти м'якоть через сито, а потім змішати з оливковою олією.

  • Додати м'якоть перців в теплий суп з цвітною капустою і петрушкою

Пов’язані теми