Ингредиенты
- Соцветия цветной капусты 40 г
- Корень петрушки 50 г
- Gerber’s Apples с абрикосами, с 4 месяца жизни 3 столовые ложки
- Просо 2 чайные ложки
- Подсолнечное растительное масло 1 чайная ложка
- Листья свежего тимьяна 6-8 листиков
- Оливковое масло первого отжима1 столовая ложка
- Свежий красный болгарский перец без косточек 60 г
Шаг за шагом
-
Нарізати цвітну капусту, а також вимитий і очищений корінь петрушки на дрібні частини і варити протягом приблизно 20 хвилин.
-
У середині процесу приготування додати просо.
-
Коли просо і овочі стали м'якими, перемішати і в кінці перемішування додати листя чебрецю, а також Gerber's Apples з абрикосами, і долити невелику кількість соняшникової олії.
-
Запікати перці в духовці, попередньо розігрітій до 120ºC, протягом 5 хвилин (їх також можна ошпарити окропом).
-
Зняти шкірку з запечених перців і протерти м'якоть через сито, а потім змішати з оливковою олією.
-
Додати м'якоть перців в теплий суп з цвітною капустою і петрушкою