Овочевий суп з папайєю та рибою

Овощной суп с папайей и рыбой

Беременность
Рецепт
перша страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Папайя 50 г
  • Картофель30 г
  • Морковь30 г
  • Филе форели без кожицы и костей 40 г
  • Рапсовое масло 1 столовая ложка
  • Рисовая каша Nestlé, с 4 месяца жизни 2 чайных ложки
  • Вода 1 чашка
  • Листья петрушки

Шаг за шагом

  • Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.

  • Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.

  • Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.

  • Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.

  • Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.

  • Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.

  • Посипати суп подрібненим листям петрушки