Ингредиенты
- Папайя 50 г
- Картофель30 г
- Морковь30 г
- Филе форели без кожицы и костей 40 г
- Рапсовое масло 1 столовая ложка
- Рисовая каша Nestlé, с 4 месяца жизни 2 чайных ложки
- Вода 1 чашка
- Листья петрушки
Шаг за шагом
-
Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.
-
Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.
-
Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.
-
Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.
-
Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.
-
Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.
-
Посипати суп подрібненим листям петрушки