Суп з фрикадельками

Суп с фрикадельками

Беременность
Рецепт
перша страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Фарш (свиной или смесь говяжьего со свиным) — 200 г
  • Яйцо куриное — 1 шт.
  • Картофель — 3 шт.
  • Морковь — 1 шт.
  • Лук — 1 шт.
  • Вермишель в виде звёздочек, буковок или паутинка — 50 г
  • Соль, перец — по вкусу
  • Растительное масло для зажарки — 3 ст. л.
  • Зелень петрушки

Шаг за шагом

  • Очищену і порізану невеликими кубиками картоплю почніть варити у 2-х л води.

  • Моркву потріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.

  • Коли картопля закипить, трохи присоліть воду, потім додайте моркву і цибулю. Ще через 10 хвилин додайте вермішель.

  • Додайте в м'ясний фарш куряче яйце, подрібнену зелень, трохи підсоліть.

  • Відокремлюючи маленькі шматочки фаршу чайною ложкою, робіть невеликі кульки і кидайте їх в киплячий суп.

  • Коли всі кульки будуть відправлені в каструлю, проваріть суп ще хвилин вісім-десять, до готовності фрикадельок.