Ингредиенты
- Фарш (свиной или смесь говяжьего со свиным) — 200 г
- Яйцо куриное — 1 шт.
- Картофель — 3 шт.
- Морковь — 1 шт.
- Лук — 1 шт.
- Вермишель в виде звёздочек, буковок или паутинка — 50 г
- Соль, перец — по вкусу
- Растительное масло для зажарки — 3 ст. л.
- Зелень петрушки
Шаг за шагом
-
Очищену і порізану невеликими кубиками картоплю почніть варити у 2-х л води.
-
Моркву потріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.
-
Коли картопля закипить, трохи присоліть воду, потім додайте моркву і цибулю. Ще через 10 хвилин додайте вермішель.
-
Додайте в м'ясний фарш куряче яйце, подрібнену зелень, трохи підсоліть.
-
Відокремлюючи маленькі шматочки фаршу чайною ложкою, робіть невеликі кульки і кидайте їх в киплячий суп.
-
Коли всі кульки будуть відправлені в каструлю, проваріть суп ще хвилин вісім-десять, до готовності фрикадельок.