Ингредиенты
- Соцветия цветной капусты 60 г
- Зеленый болгарский перец без семян 40 г
- Кукурузная каша Nestlé3 чайные ложки
- Сливочное масло 1 чайная ложка
- Gerber’s Apples с абрикосами, с 4 месяца жизни 2 чайные ложки
- Вода½ чашки
- Несколько листьев свежего укропа
Шаг за шагом
-
Розрізати цвітну капусту на дрібні частини і варити у воді протягом приблизно 10 хвилин.
-
У середині процесу приготування додати кукурудзяну кашу Gerber.
-
Запікати скибочки перцю в духовці, попередньо розігрітій до 160ºC протягом 8-10 хвилин (час запікання залежить від товщини м'якоті перцю).
-
Очистити запечений перець від шкіри і додати його до цвітної капусти з кукурудзяною кашею Gerber разом з вершковим маслом, а потім перемішати.
-
Додати Gerber's Apples з абрикосами до суміші з цвітної капусти і перцю; за необхідності підігріти.
-
Перед подачею посипати суп дрібно нарізаним кропом.