Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Крем-суп с цветной капустой и зеленым перцем

Беременность
Рецепт
перша страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Соцветия цветной капусты 60 г
  • Зеленый болгарский перец без семян 40 г
  • Кукурузная каша Nestlé3 чайные ложки
  • Сливочное масло 1 чайная ложка
  • Gerber’s Apples с абрикосами, с 4 месяца жизни 2 чайные ложки
  • Вода½ чашки
  • Несколько листьев свежего укропа

Шаг за шагом

  • Розрізати цвітну капусту на дрібні частини і варити у воді протягом приблизно 10 хвилин.

  • У середині процесу приготування додати кукурудзяну кашу Gerber.

  • Запікати скибочки перцю в духовці, попередньо розігрітій до 160ºC протягом 8-10 хвилин (час запікання залежить від товщини м'якоті перцю).

  • Очистити запечений перець від шкіри і додати його до цвітної капусти з кукурудзяною кашею Gerber разом з вершковим маслом, а потім перемішати.

  • Додати Gerber's Apples з абрикосами до суміші з цвітної капусти і перцю; за необхідності підігріти.

  • Перед подачею посипати суп дрібно нарізаним кропом.