Рыбный суп-пюре «Золотая рыбка»

Рыбный суп-пюре «Золотая рыбка»

Беременность
Рецепт
перша страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Рыбное филе (судак) — 150 г
  • Картофель — ½ шт.
  • Рис — 1 ч. л.
  • Морковь — ½ шт.
  • Лук — ¼ шт.
  • Сливочное масло — 20 г
  • Зелень укропа — щепотка
  • Соль по вкусу

Шаг за шагом

  • Рибу відокремте від кісток, промийте, наріжте на невеликі шматочки, покладіть в каструлю, залийте 2 л води і поставте на вогонь. Після закипання підсоліть і додайте у воду очищену і дрібно нашинковану цибулю. Проваріть близько 30 хвилин на повільному вогні, після чого витягніть рибу з бульйону, а сам бульйон процідіть через марлю або дрібне сито. Проціджений бульйон знову поставте на вогонь, додайте рис (попередньо відварений до напівготовності) і картоплю - очищену і порізану брусочками.

  • Приблизно через 10 хвилин покладіть в каструлю очищену і натерту на дрібній тертці моркву. Варіть все разом до готовності - ще приблизно 15-20 хвилин. В кінці варіння покладіть в суп очищену від кісток відварену рибу, трохи масла, і дайте прокипіти на сильному вогні кілька хвилин.

  • Перед подачею на стіл посипте страву дрібно нарізаним кропом і подрібніть блендером до пюреподібного стану.