
Кабачковий крем-суп з міні-галушками

Кабачковий крем-суп з міні-галушками

DifficultyСередній
Serves2
Зелений кабачок 80 г
Овочевий бульйон 200 мл
Зелена цибуля 20 г
Вершкове масло 1 пласка чайна ложка
30% вершки 10 мл
Петрушка 1 пучок
Рисова каша Nestle 2 чайні ложки
Пшеничне борошно 3-4 столові ложки
Куряче яйце ½ або 1 яйце перепела
Спосіб приготування
Як приготувати овочі:
- Вимити кабачок, залишивши шкірку, і нарізати маленькими шматочками.
- Вимити зелену цибулю, нарізати на частини і підсмажити на олії
Як приготувати міні-галушки:
- Змішати пшеничне борошно з яйцем до консистенції густої сметани, наприкінці додати петрушку, змішану з невеликою кількістю води
- Помістити тісто в шприц, зроблений з кулінарного паперу у формі конуса, і видавити його в трохи підсолений окріп. Можна також відокремити невеликі шматочки тіста чайною ложкою і помістити їх в окріп.
- Готувати галушки впродовж не більше однієї хвилини.
- Процідити галушки і додати до готового супу.
Як приготувати крем-суп:
- Додати смажену зелену цибулю і кабачок в овочевий бульйон під час приготування.
- Через 10-15 хвилин приготування змішати суп і додати рисову кашу Nestle, потім вершки, і дати суміші покипіти впродовж не більше 1-2 хвилин
- Безпосередньо перед поданням на стіл додати галушки та дрібно нарізану петрушку.