Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»
- Фарш яловичий - 200 г
- Пшоно - ½ склянки
- Дрібні родзинки - ¼ склянки (або чорнослив - 3-4 шт.)
- Борошно - 1 ст. л.
- Зелень за смаком
-
Промийте пшоно великою кількістю гарячої води, відкиньте на сито, перекладіть в каструлю, залийте окропом і варіть приблизно 30 хв. Потім відкиньте на сито, обсушіть, викладіть кашу в миску.
-
Змішайте пшоно з м'ясним фаршем, додайте сіль. З отриманої маси сформуйте невеликі тефтелі, зробіть пальцем в кожній заглиблення.
-
Для начинки родзинки замочіть в гарячій воді на 15 хв. Відкиньте на сито. Подрібніть родзинки в блендері. Те ж саме зробіть з чорносливом. Приготованою сумішшю нафаршируйте тефтелі і заліпіть їх так, щоб начинка залишилася всередині, обваляйте в борошні і обсмажте на вершковому маслі з усіх боків до готовності.
-
Подавайте на стіл зі сметаною та овочевим гарніром.
Приєднуйтеся до Клубу
Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!
Поштова розсилка
Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.
Безкоштовне тестування
Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.
Поради та статті
Поради від експертів для покращення фізичного стану.
Все ще не знайшли те, що потрібно?
Спробуйте оновлений пошук.