Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Вагітність
Рецепт
друга страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

  • Печінка яловича або куряча - 50 г
  • Мелені сухарі - 2 ч. Л.
  • Вершкове масло - 15-20 г
  • Куряче яйце - 1 шт.
  • Молоко - 50 г
  • Зелень петрушки або кропу - за смаком

Крок за кроком

  • Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).

  • Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.

  • Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.

  • Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.

  • Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.