
Курячий суп з сочевицею і шпинатом
Інгредієнти
- Морква 30 г
- Картопля 30 г
- Сочевиця 30 г
- Gerber's Delicate chicken or turkey, починаючи з 6 місяців життя
- 3 чайні ложки
- Ріпакова олія з низьким вмістом ерукової кислоти ½ чайні ложки
- Вода 1 чашка
- Листя свіжого шпинату 6-8 шт
Крок за кроком
-
Помістити очищену і вимиту моркву і картоплю в киплячу воду разом з сочевицею і готувати протягом 15-20 хвилин.
-
Коли овочі і сочевиця стануть м'якими, розім'яти їх.
-
В кінці перемішування додати Gerber's Delicate Chicken.
-
Обшпарити листя шпинату окропом і протерти через сито.
-
Збризнути теплий суп олією і посипати подрібненим листям шпинату.
Рекомендовані рецепти

Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»

Рибне суфле з морквою на пару «Царство Нептуна»

Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»

Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»