MyFeed Personalized Content
Вагітність
друга страва
Рецепт
Add this post to favorites

Полента з селянським і твердим сиром

Легкий
Інгредієнти
  • Кукурудзяна крупа - 200 г
  • Молоко - 200 мл
  • Селянський сир - 100 г
  • Твердий зрілий сир типу пармезан - 100 г
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень (базилік, кріп)
  • Сіль - 1 дрібка
  • Рослинна олія (оливкова) - 10 г.
Крок за кроком
  • Кукурудзяну крупу переберіть і промийте. Закип'ятіть 2 склянки підсоленої води, покладіть крупу і варіть на середньому вогні, помішуючи. Через 5-7 хвилин долийте в каструлю молоко, перемішайте та зменшіть вогонь до слабкого. Варіть кукурудзяну крупу до готовності під кришкою, періодично помішуючи, протягом 25 хвилин.

  • Натріть сир і додайте половину його кількості в готову кашу. Перемішайте до однорідності.

  • Маслом змастіть форму для запікання, викладіть кашу на її дно рівним шаром близько 1 см, розрівняйте і залиште охолонути. Каша повинна застигнути.

  • Дрібно покришіть зелень, часник роздавіть пресом, перемішайте з селянським сиром.

  • Викладіть сирну начинку на кашу і засипте сиром, що залишився.

  • Запікайте в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин і залиште ще на 10 хвилин після її відключення.

Rate this article
5

Приєднуйтеся до Клубу

MVP Logo

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

  • Логотип поштової розсилки

    Поштова розсилка

    Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

  • Логотип безкоштовного тестування

    Безкоштовне тестування

    Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

  • Логотип поради та статті

    Поради та статті

    Поради від експертів для покращення фізичного стану.

Search icon

Все ще не знайшли те, що потрібно?

Спробуйте оновлений пошук.