Равиоли «Итальянский денди»

Равиоли «Итальянский денди»

Беременность
Рецепт
друга страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

Для теста:

  • Мука – 1 стакан
  • Яйцо – 2 шт.
  • Соль

Для начинки:

  • Шпинат – 100 г
  • Масло оливковое – 1 ст. л.
  • Творог – 300 г
  • Измельченный базилик – 2 ст. л.
  • Яйцо (желток) – 1 шт.
  • Оливковое масло для сбрызгивания
  • Соль – по вкусу

Шаг за шагом

  • У велику миску просійте борошно з дрібкою солі, додайте яйця і перемішайте. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте не менше 5 хв. Скачайте в кульку, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 20 хв.

  • Приготуйте начинку. Шпинат подрібніть. Змішайте сир з базиліком і шпинатом. Приправте сіллю і добре перемішайте.

  • Тісто розкачайте в два дуже тонких пласта. На один пласт розкладіть по 1 ч. л. приготовленої начинки на відстані 3 см один від одної. Змастіть тісто між начинкою жовтком і накрийте другим пластом. Притисніть змащені місця руками.

  • Наріжте тісто квадратами і ще раз притисніть краї равіолі руками.

  • Закип'ятіть в каструлі підсолену воду і порціями відваріть равіолі до спливання.

  • Викладайте шумівкою на тарілку, збризкуючи кожну порцію оливковою олією.