Ингредиенты
- Печень говяжья или куриная — 50 г
- Молотые сухари — 2 ч. л.
- Сливочное масло — 15–20 г
- Куриное яйцо — 1 шт.
- Молоко — 50 г
- Зелень петрушки или укропа — по вкусу
Шаг за шагом
-
Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).
-
Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.
-
Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.
-
Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.
-
Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.