Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Пудинг из печени «Железное здоровье»

Беременность
Рецепт
друга страва
Сложность: Легкий

Ингредиенты

  • Печень говяжья или куриная — 50 г
  • Молотые сухари — 2 ч. л.
  • Сливочное масло — 15–20 г
  • Куриное яйцо — 1 шт.
  • Молоко — 50 г
  • Зелень петрушки или укропа — по вкусу

Шаг за шагом

  • Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).

  • Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.

  • Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.

  • Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.

  • Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.