Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

6-8 місяців8-10 місяців10–12 місяців12–18 місяців18-24 місяців

Суп з м'ясом свійської птиці з яблуком та сливою

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Порцій2

Компоненти

Морква 100 г
Зелена цибуля (білі частини) 60 г
Корінь петрушки 40 г
Вершкове масло 1 чайна ложка
Курячі стегенця без кісток і шкіри 80 г
Gerber's Delicate Chicken 1 банка
Вершки 2-3 столові ложки
Яблука максимум ½
Сливи 1 шт.
Сіль
Підсушена подрібнена пшенична булочка

Спосіб приготування

- В каструлі підсмажити на вершковому маслі петрушку, моркву і білі частини зеленої цибулі, нарізані кубиками, влити воду і додати м'ясо курячих стегенець.
- Готувати до м'якості, потім викласти курку, перемішати овочі і протерти крізь сито.
- Закип'ятити готовий суп; додати вершки і Gerber'sDelicate Chicken
- Приправити суп за смаком і додати варену курку, нарізану дрібними кубиками, а також обшпарені окропом та нарізані скибочками очищені яблука і сливи.
- Подавати суп з хлібними крихтами.
Підказка! - Суп можна давати дітям у віці 6 місяців

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Тестування продуктів для вашого малюка
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.