
Філе баранини з баклажанами

Філе баранини з баклажанами

Serves2
Баклажан ½ невеликий шматочок
Молоко NAN PRO3 1-2 пласких чайних ложки
Вершкове масло 1 чайна ложка
Безкісткова баранина корейка або вирізка 150 г
Макухова маслинова олія (другого віджимання) 1 столова ложка
Сіль
Листя свіжої м'ят
Спосіб приготування
- Приготування пюре з баклажана: нарізати баклажан скибочками завтовшки приблизно 0,5 см, злегка посолити, і коли на поверхні виступлять краплі води /соку, висушити паперовим рушником і запекти в заздалегідь розігрітій до180 ° C духовці впродовж 5-6 хвилин.
- Протерти через сито м'якоть без шкірки, додати м'яке вершкове масло та заздалегідь підготовлене молокоNAN PRO3. Ретельно все перемішати.
- Посипати підготовлену безкісткову баранину корейку або вирізку сіллю і макуховою маслиновою олією (другоговіджимання) і запекти в заздалегідь розігрітій до 170 ºC духовці впродовж 10-12 хвилин.
- Нарізати запечену м'яку вирізку на тонкі смужки і подавати з теплим пюре з баклажана, заздалегідь змішаним з дрібно нарізаним листям свіжої м'яти.
- Підказка! - м'ясо після запікання можна ретельно змішати з баклажановим пюре і давати дитині після 6-го місяця життя.