- Тверді яблука середнього розміру - 2 шт.
- М'який сир 5-9% - 100 г
- Цукор - 2 ст. л.
- Родзинки - 10-15 шт.
-
Родзинки замочіть в окропі на 5-10 хвилин, потім сполосніть холодною водою і промокніть паперовим рушником.
-
Сир змішайте з цукром, додайте родзинки, перемішайте.
-
Видаліть у яблук серцевину з насінням за допомогою ножа і виберіть ложечкою частину м'якоті, не пошкодивши денце.
-
Заповніть виїмки в яблуках сирною масою з родзинками.
-
Поставте яблука в чашу мультиварки, вилийте на дно чаші ½ склянки води. Готуйте яблука на програмі «Випічка» 20-30 хвилин.
Приєднуйтеся до Клубу
Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!
Поштова розсилка
Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.
Безкоштовне тестування
Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.
Поради та статті
Поради від експертів для покращення фізичного стану.
Все ще не знайшли те, що потрібно?
Спробуйте оновлений пошук.