MyFeed Personalized Content
Вагітність
перша страва
Рецепт
Add this post to favorites

Рибний суп-пюре «Золота рибка»

Легкий
Інгредієнти
  • Рибне філе (судак) - 150 г
  • Картопля - ½ шт.
  • Рис - 1 ч. л.
  • Морква - ½ шт.
  • Цибуля - ¼ шт.
  • Вершкове масло - 20 г
  • Зелень кропу – дрібка
  • Сіль за смаком
Крок за кроком
  • Рибу відокремте від кісток, промийте, наріжте на невеликі шматочки, покладіть в каструлю, залийте 2 л води і поставте на вогонь. Після закипання підсоліть і додайте у воду очищену і дрібно нашинковану цибулю. Проваріть близько 30 хвилин на повільному вогні, після чого витягніть рибу з бульйону, а сам бульйон процідіть через марлю або дрібне сито. Проціджений бульйон знову поставте на вогонь, додайте рис (попередньо відварений до напівготовності) і картоплю - очищену і порізану брусочками.

  • Приблизно через 10 хвилин покладіть в каструлю очищену і натерту на дрібній тертці моркву. Варіть все разом до готовності - ще приблизно 15-20 хвилин. В кінці варіння покладіть в суп очищену від кісток відварену рибу, трохи масла, і дайте прокипіти на сильному вогні кілька хвилин.

  • Перед подачею на стіл посипте страву дрібно нарізаним кропом і подрібніть блендером до пюреподібного стану.

Rate this article
0

Приєднуйтеся до Клубу

MVP Logo

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

  • Логотип поштової розсилки

    Поштова розсилка

    Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

  • Логотип безкоштовного тестування

    Безкоштовне тестування

    Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

  • Логотип поради та статті

    Поради та статті

    Поради від експертів для покращення фізичного стану.

Search icon

Все ще не знайшли те, що потрібно?

Спробуйте оновлений пошук.