MyFeed Personalized Content
Вагітність
друга страва
Рецепт
Add this post to favorites

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Легкий
Інгредієнти

Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком

Крок за кроком
  • Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.

  • Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.

  • В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.

  • Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.

  • Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.

Rate this article
0

Приєднуйтеся до Клубу

MVP Logo

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

  • Логотип поштової розсилки

    Поштова розсилка

    Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

  • Логотип безкоштовного тестування

    Безкоштовне тестування

    Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

  • Логотип поради та статті

    Поради та статті

    Поради від експертів для покращення фізичного стану.

Search icon

Все ще не знайшли те, що потрібно?

Спробуйте оновлений пошук.