MyFeed Personalized Content
Вагітність
друга страва
Рецепт
Add this post to favorites

Равіолі «Італійський денді»

Легкий
Інгредієнти

Для тіста:

  • Борошно - 1 склянка
  • Яйце - 2 шт.
  • Сіль

Для начинки:

  • Шпинат - 100 г
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Селянський сир - 300 г
  • Подрібнений базилік - 2 ст. л.
  • Яйце (жовток) - 1 шт.
  • Оливкова олія для збризкування
  • Сіль за смаком
Крок за кроком
  • У велику миску просійте борошно з дрібкою солі, додайте яйця і перемішайте. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте не менше 5 хв. Скачайте в кульку, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 20 хв.

  • Приготуйте начинку. Шпинат подрібніть. Змішайте сир з базиліком і шпинатом. Приправте сіллю і добре перемішайте.

  • Тісто розкачайте в два дуже тонких пласта. На один пласт розкладіть по 1 ч. л. приготовленої начинки на відстані 3 см один від одної. Змастіть тісто між начинкою жовтком і накрийте другим пластом. Притисніть змащені місця руками.

  • Наріжте тісто квадратами і ще раз притисніть краї равіолі руками.

  • Закип'ятіть в каструлі підсолену воду і порціями відваріть равіолі до спливання.

  • Викладайте шумівкою на тарілку, збризкуючи кожну порцію оливковою олією.

Rate this article
0

Приєднуйтеся до Клубу

MVP Logo

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам!

  • Логотип поштової розсилки

    Поштова розсилка

    Учасники клубу отримують на пошту інформацію про розвиток дитини на всіх етапах.

  • Логотип безкоштовного тестування

    Безкоштовне тестування

    Учасники клубу можуть безкоштовно спробувати харчування від Nestle®.

  • Логотип поради та статті

    Поради та статті

    Поради від експертів для покращення фізичного стану.

Search icon

Все ще не знайшли те, що потрібно?

Спробуйте оновлений пошук.