Овочевий суп з папайєю та рибою

Овочевий суп з папайєю та рибою

Вагітність
Рецепт
перша страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

  • Папайя 50 г
  • Картопля 30 г
  • Морква 30 г
  • Філе форелі без шкіри і кісток 40 г
  • Ріпакова олія 1 столова ложка
  • Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
  • 2 чайних ложки
  • Вода 1 чашка
  • Листя петрушки

Крок за кроком

  • Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.

  • Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.

  • Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.

  • Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.

  • Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.

  • Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.

  • Посипати суп подрібненим листям петрушки