Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Вагітність
Рецепт
перша страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

  • Суцвіття цвітної капусти 60 г
  • Зелений болгарський перець без насіння 40 г
  • Кукурудзяна каша Nestlé 3 чайні ложки
  • Вершкове масло 1 чайна ложка
  • Gerber's Apples з абрикосами, починаючи з 4 місяців життя
  • 2 чайні ложки
  • ½ чашки
  • Трохи листя свіжого кропу

Крок за кроком

  • Розрізати цвітну капусту на дрібні частини і варити у воді протягом приблизно 10 хвилин.

  • У середині процесу приготування додати кукурудзяну кашу Gerber.

  • Запікати скибочки перцю в духовці, попередньо розігрітій до 160ºC протягом 8-10 хвилин (час запікання залежить від товщини м'якоті перцю).

  • Очистити запечений перець від шкіри і додати його до цвітної капусти з кукурудзяною кашею Gerber разом з вершковим маслом, а потім перемішати.

  • Додати Gerber's Apples з абрикосами до суміші з цвітної капусти і перцю; за необхідності підігріти.

  • Перед подачею посипати суп дрібно нарізаним кропом.