Суп з фрикадельками

Суп з фрикадельками

Вагітність
Рецепт
перша страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

  • Фарш (свинний або суміш яловичого зі свинним) - 200 г
  • Яйце - 1 шт.
  • Картопля - 3 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Вермішель у вигляді зірочок, літер або павутинка - 50 г
  • Сіль, перець - за смаком
  • Рослинна олія для смаження - 3 ст. л.
  • Зелень петрушки

Крок за кроком

  • Очищену і порізану невеликими кубиками картоплю почніть варити у 2-х л води.

  • Моркву потріть на тертці, цибулю дрібно поріжте.

  • Коли картопля закипить, трохи присоліть воду, потім додайте моркву і цибулю. Ще через 10 хвилин додайте вермішель.

  • Додайте в м'ясний фарш куряче яйце, подрібнену зелень, трохи підсоліть.

  • Відокремлюючи маленькі шматочки фаршу чайною ложкою, робіть невеликі кульки і кидайте їх в киплячий суп.

  • Коли всі кульки будуть відправлені в каструлю, проваріть суп ще хвилин вісім-десять, до готовності фрикадельок.