Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

Крем-суп з цвітної капусти з червоним перцем

6-12 місяців
Рецепт
перша страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

  • Суцвіття цвітної капусти 40 г
  • Корінь петрушки 50 г
  • Gerber's Apples з абрикосами, починаючи з 4 місяців життя 3 столові ложки
  • Просо 2 чайні ложки
  • Соняшникова олія 1 чайна ложка
  • Листя свіжого чебрецю 6-8 шт
  • Маслинова олія першого віджимання 1 столова ложка
  • Свіжий червоний болгарський перець без насіння 60 г

Крок за кроком

  • Нарізати цвітну капусту, а також вимитий і очищений корінь петрушки на дрібні частини і варити протягом приблизно 20 хвилин.

  • У середині процесу приготування додати просо.

  • Коли просо і овочі стали м'якими, перемішати і в кінці перемішування додати листя чебрецю, а також Gerber's Apples з абрикосами, і долити невелику кількість соняшникової олії.

  • Запікати перці в духовці, попередньо розігрітій до 120ºC, протягом 5 хвилин (їх також можна ошпарити окропом).

  • Зняти шкірку з запечених перців і протерти м'якоть через сито, а потім змішати з оливковою олією.

  • Додати м'якоть перців в теплий суп з цвітною капустою і петрушкою