Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Вагітність
Рецепт
друга страва
Складність: Легкий

Інгредієнти

Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком

Крок за кроком

  • Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.

  • Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.

  • В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.

  • Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.

  • Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.