Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся

Gerber traceability Пюре фруктове «груша Вільямс»

ЗНАЙОМТЕСЬ,
ОДНОКОМПОНЕНТНЕ ПЮРЕ GERBER®

«груша Вільямс»

Пюре з груши Вільямс (99,9%) Склад

80 гОб `єм 

ПольшаВиробництво

24 мес Термін придатності

255 кДжКалорій (100 г)

61 ккалХарчова цінність

0,6 гБілки 

0,2 гЖири

14,2 гВуглеводи

Історія одного продукту від поля до ложки

01

СПЕЦіально вирощені

ОВОчі та ФРУКТи

ДЛЯ МАЛюка

Постачальники Постачальником груш для пюре Gerber® також є італійська компанія Hans Zipperle Spa, чия історія почалася 1951 року з невеликого сімейного бізнесу.

 

Груші для першого прикорму Gerber® постачає іспанська компанія Indulleida S.A, яка була заснована 1980 року. 
 

Регіон и поля, де збирали інгредієнтиКомпанія Indulleida S.A розташована в Альгуайре, Лерида (Каталонія), за 150 км від Барселони і за 150 км від Сарагоси - одному з найважливіших фруктових районів Іспанії. 

Використані технологіїHans Zipperle Spa піклується про навколишнє середовище, так як справедливо вважає, що тільки в чистому і здоровому середовищі вирощуються корисні і смачні фрукти і овочі. За останні 20 років компанії вдалося скоротити викиди CO2 приблизно на 85%, що робить Hans Zipperle Spa одним з найбільш екологічно чистих переробників фруктів в Європі. Ще до вступу в силу відповідного європейського закону, компанія Zipperle виробляла дитяче харчування тільки з високоякісних органічних продуктів. Щоб гарантувати таку якість, компанія наймає власних агрономів, які контролюють дозрівання плодів - від цвітіння до збору врожаю. 

02

СУВОРИЙ КОНТРОЛЬ якості 

для малюка

Перевірка якості інгредієнтів Перевірка якості продукта відбавається в кілька етапів:

1-й етап

На етапі отримання сировини — перевірка по 231 параметру

2-й етап

На стадії виробництва перевірка по 48 параметрам

3-й етап

На стадії готової продукції перевірка по 84 параметрам

Наші фахівці ретельно контролюють поля і сади, де вирощують овочі та фрукти для пюре Gerber®, і проводять регулярний аналіз ґрунту на наявність шкідливих речовин. Співробітники компанії займаються селекцією і відбирають відповідні насіння і сорти рослин. Ми регулярно відвідуємо постачальників і фермерів для проводення детального огляду рослин.

Перед тим як потрапити на фабрику, дозрілі плоди проходять фінальну перевірку: фахівці компанії відбирають зразки для лабораторних досліджень.


Детальному тестуванню піддається кожна партія врожаю, оскільки ми впевнені, що овочі та фрукти для дитячого харчування повинні відповідати найсуворішим правилам.

Розробка нового продукту відбувається наступним чином:

  • Інгредієнти дрібно нарізають, готують і змішують.
  • Потім невелику партію готового пюре поміщають у фірмові скляні баночки і відправляють в лабораторію на аналіз. Там вивчають консистенцію на відповідність стандартам і нормам.
  • Після того як продукт пройшов усі лабораторні перевірки, його оцінюють по безлічі додаткових параметрів: смаку, консистенції, кольору та ін.
  • За необхідності рецептура допрацьовується.
  • Ми робимо тести на якість продукції та інгредієнтів на початку розробки, на проміжному етапі і після завершення процесу.

 

Розробка рецептури Як ми створюємо нові пюре або покращуємо рецептуру вже знайомих вам продуктів? Перш ніж просувати новий продукт на ринок, ми ретельно перевіряємо його відповідність суворим стандартам якості і безпеки. 
Тести органолептичних властивостей дитячого харчування (тобто оцінка його смаку, текстури і аромату) грають важливу роль під час створення нових смаків пюре. Тестування нових продуктів відбувається за участю наших найсуворіших експертів - мам. Адже мами точно знають, що люблять (а головне, що не люблять) їхні діти.  


Такі тести гарантують, що пюре Gerber® буде не тільки корисним, але й справді смачним!

03

Сучасне виробництво ПЮРЕ

ДЛЯ МАЛюка

Розташування фабрики Все пюре Gerber® для першого прикорму виробляють на фабриці Nestlé в місті Жешув (Rzeszów), Польща. Історія фабрики почалася майже сто років тому: 1926 року почав працювати її перший цех.

Сьогодні фабрика, яка складається з 6 цехів, щодня виробляє майже 90 тонн продукції для малюків. А щорічно тут виробляється більш 100 млн баночок дитячого харчування. Близько 34% всієї продукції експортується для малюків в Росію, Францію, Швейцарію, Чехію, Фінляндію, Україну та Ізраїль.

Кожного дня фабрика в Жешуві виробляє майже 90 тонн продукції для немовлят і дітей.

Одним з ключових елементів співпраці з постачальниками є постійний аналіз, контроль і вдосконалення технологій вирощування за активної підтримки представників компанії.

 

Виробничий цикл Запорука якості нашої продукції те, що ми знаємо кожного постачальника, з яким працюємо. Перед початком роботи з новими постачальниками фахівці Gerber® відвідують їхні господарства. І тільки після ретельної перевірки полів або садів за багатьма параметрами ми схвалюємо нового претендента. 


Перед основним збором врожаю контрольну партію овочів і фруктів направляють на перевірку в наші лабораторії. 


Збір врожаю і його доставка на фабрику здійснюється за спеціальним графіком, завдяки чому фрукти і овочі відразу надходять на переробку, оминаючи стадію зберігання. Це гарантує їхню свіжість. 
Під час виробництва овочі та фрукти очищують від шкірки, миють, нарізають і подрібнюють. Пюре розливають по банках і проводять лабораторні перевірки. Продукт піддається стерилізації або пастеризації - залежно від типу інгредієнтів. 


Вакуум, який утворюється всередині баночки, перешкоджає контакту їжі з повітрям. Характерне клацання, що звучить під час відкривання кришечки, гарантує герметичність упаковки. Завдяки цьому способу, приготування, якість і поживна цінність пюре Gerber® зберігаються незмінними протягом 24 місяців.

 

В кінці виробничого циклу на кожну баночку наносять номер партії і час її виготовлення з точністю до хвилини. 

Перед тим, як потрапити на територію фабрики, сировина проходить фінальну перевірку Фахівці компанії Nestlé відбирають з кожної партії зразки для лабораторних випробувань, які піддаються детальному аналізу. На територію фабрики потрапляє тільки та продукція, що пройшла всі перевірки. Як тільки фрукти і овочі потрапляють на фабрику, їх зважують, сортують, миють, а потім перебирають власноруч.

 

Завдяки цьому ми можемо бути впевнені, що для виготовлення дитячого харчування використовуються тільки кращі овочі і фрукти, які корисні і безпечні для малюків. 

04

ВиСОКі СТАНДАРТи зберігання

І ТРАНСПОРТУВАННЯ

дЛЯ МАЛюка

Транспортування в Україну Для нас важливо підтримувати якість продукції на всіх етапах зберігання. Коли баночки з пюре залишають фабрику, ми стежимо за тим, щоб їх транспортування відбувалося в належних умовах. 
Для збереження якості пюре необхідно підтримувати температуру від +6 до +30 ° C.

 

В іншому випадку може змінитися його смак, колір, текстура і консистенція. В Україні у нас є власний сучасний склад, який відповідає всім вимогам зберігання дитячого харчування. Ми підтримуємо необхідну температуру і стежимо за тим, щоб транспортування до складу відбувалосяналежним чином.

Якщо порушуються температурні режими зберігання:

Під час заморожування консистенція може розділитися на щільну масу і прошарок води. 

За умов підвищеної температури пюре може потемніти, набути кислого або гіркого смаку.

Ми використовуємо спеціальне обладнання для підтримки необхідної температури протягом усього процесу транспортування.

 

Утилізація

у NESTLÉ Ми звертаємо увагу на зміну клімату.

Ми намагаємося звести до мінімуму вплив на навколишнє середовище під час видобутку сировини і пакування нашої продукції

100%

Відновлювана
електроеНЕРГія

Ми намагаємося звести до мінімуму вплив на навколишнє середовище і продовжуємо скорочувати споживання води на тону продукту. Наприклад, на фабриці в Польщі ми використовуємо стовідсотково поновлювану електроенергію.

2025

рік

До 2025 року компанія Nestlé взяла на себе зобов'язання зробити все пакування придатним для вторинної переробки або повторного використання.

Пакування

Скло, з якого роблять баночки для пюре Gerber®, - екологічна упаковка, так як скло може бути повністю перероблено. 

ПКрім виконання своїх зобов'язань до 2025 року, Nestlé має амбітну мету в довгостроковій перспективі - зупинити поширення пластика в навколишнє середовище в рамках своєї глобальної діяльності. Це допоможе уникнути подальшого накопичення пластику в навколишньому середовищі.

У грудні 2018 року Nestlé оголосила про створення Інституту розробки пакувальних матеріалів (Institute of Packaging Sciences) з метою розробки екологічних пакувальних матеріалів, а також розвитку співробітництва з промисловими центрами по розробці інноваційних пакувальних матеріалів і рішень.

Як підготувати скляні баночки для переробки:

Споліскуйте баночки залишків їжі.

Зніміть кришечки (вони виготовлені з жерсті і теж можуть бути повністю перероблені, але окремо від скла).

Етикетки можна не видаляти.

Оберіть на мапі найближчий пункт
зі збирання роздільного сміття

На головну
Мами оцінили цю статтю на 0/5
avatar
Пошук

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.