Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

18-24 місяців

Свиняча вирізка з грушею

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Порцій2

Компоненти

Свіжа груша ½
Грушевий сік Gerber 1 банка
Гвоздика 1 шт
Свиняча вирізка без кісток 200 г
Рослинна олія 10 мл
Морква 60 г
Корінь селери 20 г
Корінь петрушки 20 г
Зелена цибуля 20 г
Лавровий лист ½ шт
Сіль
Свіже листя базиліку
Міні-галушки 100 г

Спосіб приготування

- Нарізати очищену грушу рівними кубиками і тушкувати в грушевому соку Gerber з додаванням гвоздики. Не перетримайте на вогні!
- Приправити шматок свинячої вирізки і потім трохи підсмажити, до золотистого кольору, полити водою і соком, що залишився з-під груші (1: 1), так, щоб рідина наполовину покривала м'ясо, додати лавровий лист і дрібно нарізану моркву, цибулю, селеру і петрушку.
- Тушкувати м'ясо до м'якості під кришкою.
- Коли м'ясо пом'якшає, змішати соус і додати м'який шматочок вершкового масла.
- Коли соус стане однорідним, додати обшпарену окропом грушу і подрібнений свіжий базилік.
- Полити соусом нарізану свинячу вирізку і подавати з міні-галушками з картоплі.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персоналізована розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Безкоштовне тестування продукції
  • Знижки та акції
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.