Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

18-24 місяців

Свиняча вирізка з грушею

(0 коментарів)

Порцій2

Компоненти

Свіжа груша ½
Грушевий сік Gerber 1 банка
Гвоздика 1 шт
Свиняча вирізка без кісток 200 г
Рослинна олія 10 мл
Морква 60 г
Корінь селери 20 г
Корінь петрушки 20 г
Зелена цибуля 20 г
Лавровий лист ½ шт
Сіль
Свіже листя базиліку
Міні-галушки 100 г

Спосіб приготування

- Нарізати очищену грушу рівними кубиками і тушкувати в грушевому соку Gerber з додаванням гвоздики. Не перетримайте на вогні!
- Приправити шматок свинячої вирізки і потім трохи підсмажити, до золотистого кольору, полити водою і соком, що залишився з-під груші (1: 1), так, щоб рідина наполовину покривала м'ясо, додати лавровий лист і дрібно нарізану моркву, цибулю, селеру і петрушку.
- Тушкувати м'ясо до м'якості під кришкою.
- Коли м'ясо пом'якшає, змішати соус і додати м'який шматочок вершкового масла.
- Коли соус стане однорідним, додати обшпарену окропом грушу і подрібнений свіжий базилік.
- Полити соусом нарізану свинячу вирізку і подавати з міні-галушками з картоплі.

Приєднуйтеся до клубу Турботливих Матусь

Ми знаємо, що бути мамою, це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо тобі! У «Клубі Турботливих Матусь» ми зібрали всі наші знання про розвиток дитини на кожному тижні вагітності, сформували поради з харчування та догляду за немовлятами та старшими діточками (в залежності від віку). Наші дипломовані лікарі та експерти: дієтолог, фітнес-тренер і психолог — допоможуть стабілізувати вагу під час вагітності, відновити фізичний стан після пологів та весь час тримати емоційну рівновагу. І ще багато подарунків тільки для учасників клубу!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • 4 комплексні програми для мам від фітнес-тренера та дієтолога
  • Тестування продуктів для твого малюка
  • Купони на знижки та регулярні розіграші цінних подарунків

Зареєструватися!

Відгуки про рецепти

0 коментарів