Опублікувати Рецепт
X

Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Пшоняна каша з гарбузом і курагою «Кумунька личка»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Крупа пшоняна - ½ склянки
Гарбуз - 100 г
Молоко - 100 мл
Вершкове масло - 20 г
Курага - 3 шт.
Сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Переберіть пшоно, добре промийте його в гарячій воді.
- Гарбуз очистіть від м'якоті і шкірки, натріть на крупній тертці.
- В одну склянку киплячої підсоленої води висипте крупу, трохи поваріть, потім додайте тертий гарбуз, курагу і молоко.
- Варіть кашу на невеликому вогні до готовності, в кінці варіння додайте вершкове масло.
- Готову кашу залиште хвилин на 15 доходити в теплі.