Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся

Правила та обмеження

Політика Конфіденційності

ЩО ОХОПЛЮЄ ДАНА ПОЛІТИКА

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику Конфіденційності («Політика»), щоб зрозуміти наші принципи обробки Ваших Персональних Даних. Дана Політика поширюється на осіб, які взаємодіють з Нестле в якості споживачів («Ви»). У цій Політиці пояснюється, як Ваші Персональні Дані збираються, використовуються і розголошуються ТОВ «Нестле Україна» («Нестле», «Ми», «Нас» / «Нам»). Тут також зазначено, як ви можете отримати доступ до своїх Персональних Даних, які Ми маємо, і оновити їх, та вибрати яким чином Ми можемо використовувати Ваші Персональні Дані.

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, додатки, соціальні мережі, службу взаємодії зі споживачами, пункти продажу та різні заходи. Зауважте, що ми можемо збирати Персональні Дані з різних джерел (веб-сайти, рекламні заходи та події). Враховуючи це, ми об'єднуємо Персональні дані, які спочатку були зібрані різними підрозділами Нестле або партнерами Нестле. Будь ласка, перегляньте Розділ 9 Політики для отримання додаткової інформації про те, як Ви можете заперечити проти цього.

Якщо Ви не надаєте нам необхідні Персональні Дані (ми повідомимо вам, коли це відбудеться, наприклад, зазначаючи цю інформацію в реєстраційних формах), ми не зможемо надати Вам Наші товари та/або послуги, для надання яких вони необхідні.  Ця Політика може час від часу змінюватися (див. Розділ 11).

Ця Політика містить важливу інформацію з наступних питань:

  1. джерела персональних даних
  2. які ваші персональні дані ми збираємо і як ми це робимо
  3. персональні дані дітей
  4. файли cookies/аналогічні технології, реєстраційні файли та веб-маяки
  5. використання ваших персональних даних
  6. розголошення ваших персональних даних
  7. використання персональних даних
  8. зберігання та / або передача ваших персональних даних
  9. доступ до ваших персональних даних
  10. можливість вибору, як ми використовуємо і розголошуємо ваші персональні дані
  11. зміни в нашій політиці
  12. володілець (контролер) персональних даних

1. ДЖЕРЕЛА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ця Політика стосується Персональних Даних, які Ми отримуємо від Вас або про Вас, за допомогою методів, описаних нижче (див. Розділ 2), з наступних джерел:

Веб-сайти Нестле. Орієнтовані на споживача веб-сайти, якими управляє Нестле, включаючи сайти, якими ми управляємо під нашими власними доменами/адресами URL та сторінки, які ми запускаємо в соціальних мережах, таких як Facebook («Веб-сайти»).

Додатки для смартфонів Нестле. Орієнтовані на споживача програми, якими управляє Нестле, такі як додатки для смартфонів.

Електронна пошта, текстові та інші електронні повідомлення. Взаємодія між Вами та компанією Нестле шляхом електронної комунікації.

Центр взаємодії зі споживачами Нестле («Лінія турботи Нестле»). Комунікація з нашим Центром взаємодії зі Споживачами.

Реєстраційні форми. Електронні, паперові або аналогічні форми, які ми збираємо за допомогою пошти, під час заходів в магазинах, конкурсів та інших рекламних акцій або подій.

Взаємодія з нашою рекламою. Взаємодія з нашими рекламними оголошеннями (наприклад, якщо ви взаємодієте з одним із наших рекламних оголошень на сторонньому веб-сайті, ми можемо отримати інформацію про таку взаємодію).

Дані, які ми створюємо. В ході нашої взаємодії з Вами ми можемо створювати Персональні Дані щодо Вас (наприклад, інформація про ваші покупки на наших веб-сайтах).

Дані з інших джерел. Соціальні мережі (наприклад, Facebook, Google), маркетингові дослідження (якщо зворотний зв'язок не надається на анонімній основі), сторонні агрегатори даних, партнери Нестле у проведенні акцій, публічні джерела і дані, отримані при придбанні інших компаній.

2. ЯКІ ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ МИ ЗБИРАЄМО И ЯК МИ ЦЕ РОБИМО

В залежності від способу взаємодії з Нестле (в режимі онлайн, офлайн, по телефону тощо), ми збираємо від Вас різні види інформації, як описано нижче.

Особиста контактна інформація. Включає будь-яку інформацію, яку ви надаєте нам, що дозволить Нам зв'язатися з Вами, таку як Ваше ім'я, поштова адреса, адреса електронної пошти, дані соціальної мережі або номер телефону.

Дані для входу в обліковий запис. Будь-яка інформація, необхідна для доступу до вашого облікового запису. Наприклад, адреса електронної пошти, ім’я користувача, Ваш пароль та/або контрольне запитання та відповідь.

Демографічна інформація та інтереси. Будь-яка інформація, яка описує ваші демографічні та поведінкові характеристики. Наприклад, ваша дата народження, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування, улюблені продукти, хобі та Ваші інтереси, а також інформація про сім’ю  чи спосіб життя

Інформація з комп'ютера / мобільного пристрою. Будь-яка інформація про комп'ютерну систему або інший технологічний пристрій, який Ви використовуєте для доступу до одного з наших веб-сайтів або додатків, наприклад, IP адреса, яка використовується для підключення комп'ютера або пристрою до Інтернету, тип операційної системи, тип та версія веб-браузера. Якщо ви отримуєте доступ до веб-сайту або додатку Нестле через мобільний пристрій, наприклад, смартфон, зібрана інформація також включатиме, у випадках, коли це дозволено, унікальний ідентифікатор вашого пристрою, ідентифікатор реклами, географічне розташування та інші подібні дані мобільних пристроїв.

Інформація про використання веб-сайтів. Під час навігації та взаємодії з нашими веб-сайтами або інформаційними листами ми використовуємо технології автоматичного збору даних, щоб збирати певну інформацію про Вашу активність. Сюди входить інформація про те, за якими посиланнями ви переходите, які сторінки або контент переглядаєте і як довго, а також інша аналогічна інформація та статистика ваших дій, наприклад, час відгуку, помилки завантаження та тривалість відвідування певних сторінок. Ця інформація фіксується за допомогою автоматизованих технологій, таких як файли Cookie та веб-маяки, а також збирається за допомогою третіх сторін для відстеження в аналітичних та рекламних цілях. Ви маєте право заперечити проти використання таких технологій, для отримання більш детальної інформації див. Розділ 4.

Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою ви добровільно ділитесь з Нами про Ваш досвід використання наших продуктів і послуг.

Контент споживачів. Будь-який контент, який ви створюєте, а потім ділитесь їм з нами в соціальних мережах або завантажуєте його на один з наших веб-сайтів або у додатки, включаючи використання додатків соціальних мереж, таких як Facebook. Наприклад, фотографії, відео, персональні історії або інший подібний контент. У випадках, коли це дозволено, ми збираємо і публікуємо контент споживача у зв'язку з різними заходами, включаючи конкурси та інші рекламні акції.

Інформація із соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook), і ділитися якою з Нами, Ви дозволяєте соціальній мережі. Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (це може бути ім'я, адреса електронної пошти, стать, дата народження, місто проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів і т.п.) і будь-яка інша додаткова інформація, якою ви дозволяєте ділитися соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю (або частину інформації) в соціальній мережі  кожного разу, коли ви взаємодієте зі сторінкою Нестле в соціальній мережі, такій як Facebook, кожного разу, коли ви використовуєте плагіни соціальних мереж,  що інтегровані в веб-сайт Нестле  (наприклад, Facebook Connect), або кожного разу, коли ви взаємодієте з нами через соціальні мережі. Щоб дізнатися більше про те, як Нестле отримує вашу інформацію із соціальної мережі, або відмовитися від надання такої інформації в соціальній мережі, будь-ласка, відвідайте веб-сайт відповідної соціальної мережі.

Платежі та фінансова інформація. Буда-яка інформація, яка нам потрібна для виконання замовлень, або яку Ви використовуєте для того, щоб здійснити покупку, наприклад, дані про вашу дебетову або кредитну картку (ім'я власника, номер картки, строк дії тощо) або інші форми оплати (якщо такі доступні). У будь-якому випадку Ми або наші постачальники послуг з обробки платежів обробляємо платіжну та фінансову інформацію у відповідності з чинними законами, правилами і стандартами безпеки.

Дзвінки до центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»). Комунікація із центром взаємодії зі споживачами може бути записана або прослухана згідно з чинним законодавством для операційних потреб (наприклад, для забезпечення якості обслуговування або тренінгу). Дані платіжної картки не записуються.

Сенситивні Персональні Дані. Ми не прагнемо обробляти Ваші сенситивні Персональні Дані у ході звичайної діяльності. Якщо з якої-небудь причини виникає необхідність у обробці ваших сенситивних персональних даних, ми покладаємося на вашу попередню явну згоду на будь-яку обробку, яка є добровільною (наприклад, в маркетингових цілях). Якщо ми обробляємо ваші сенситивні персональні дані для інших цілей, ми спираємося на такі юридичні засади: (i) виявлення та запобігання злочинам (включаючи запобігання шахрайству); та (ii) дотримання чинного законодавства.

3. ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ ДІТЕЙ

Ми свідомо не збираємо Персональні Дані дітей віком до 18 років. Якщо ми виявимо, що ми ненавмисно зібрали Персональні Дані дитини віком до 18 років, ми негайно видалимо Персональні Дані цієї дитини з наших записів. Тим не менш, Нестле може збирати Персональні Дані дітей віком до 18 років безпосередньо від одного з батьків або опікуна, і з явної згоди цієї особи.

4. ФАЙЛИ COOKIE/АНАЛОГІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ, РЕЄСТРАЦІЙНІ ФАЙЛИ ТА ВЕБ-МАЯКИ

Файли Cookie / Аналогічні технології. Будь ласка, перегляньте нашу Політику використання файлів Cookie,  щоб дізнатись детальну інформацію про файли Cookie, які ми використовуємо, як ви можете управляти налаштуваннями файлів Cookie та щоб дізнатися мету, для якої Ми їх використовуємо.

Реєстраційні файли. Ми збираємо інформацію у вигляді реєстраційних файлів, які записують діяльність веб-сайту, та збираємо статистику щодо сторінок, які Ви частіше всього відвідуєте. Ці записи створюються автоматично, і допомагають нам усувати помилки, підвищувати продуктивність та підтримувати безпеку наших веб-сайтів.

Веб-маяки. Веб-маяки (також відомі як «веб-жучки») це маленькі ланцюжки кодів, які є графічними зображеннями, що вбудовані у веб-сторінки або в електронні листи з метою зворотної передачі даних нам. Інформація, зібрана через веб-маяки, включає таку інформацію, як IP-адреса, а також інформацію про те, як ви реагуєте на рекламне повідомлення (наприклад, в який час електронний лист було відкрито, на які посилання ви натискаєте в електронному листі тощо). Ми будемо використовувати веб-маяки на наших веб-сайтах або включати їх в електронні листи, які ми надсилаємо вам. Ми використовуємо веб-маяки для різних цілей, зокрема, звітність про трафік сайту, кількість унікальних відвідувачів, реклама, перевірка та звітність щодо електронної пошти, персоналізація.

5. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

У наступних пунктах описуються різні цілі, для яких ми збираємо і використовуємо Ваші Персональні Дані, а також різні типи Персональних Даних, які збираються для кожної цілі. Будь-ласка, майте на увазі, що не все нижченаведене буде стосуватися кожного споживача.

Для чого Ми використовуємо Ваші персональні дані

Наші підстави

Наші законні інтереси

Обслуговування споживачів. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані в цілях обслуговування споживачів, включаючи відповіді на Ваші запити. Зазвичай це вимагає використання певної персональної контактної інформації та інформації стосовно причин Вашого запиту (наприклад, статус замовлення, технічна проблема, питання/скарга щодо продукції, загальні питання і т. п.).

  • Виконання договірних зобов’язань
  • Правові зобов'язання
  • Наші законні інтереси

 

  • Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг
  • Більша ефективність

 

Конкурси, маркетингові повідомлення та інші акції. За Вашої згоди (за потреби), ми використовуємо Ваші Персональні дані, щоб надавати Вам інформацію про товари чи послуги (наприклад, маркетингові повідомлення, рекламні кампанії або акції) за допомогою таких засобів, як електронна пошта, рекламні повідомлення, SMS, телефонні дзвінки та поштова розсилка у межах, дозволених законодавством. Деякі наші рекламні кампанії та акції розміщуються на сторонніх веб-сайтах та/або в соціальних мережах. Таке використання Ваших Персональних Даних є добровільним, що означає, що Ви можете відмовитися від обробки Ваших Персональних Даних для цієї мети. Щоб отримати докладнішу інформацію про те, як змінити свої налаштування щодо маркетингової комунікації, див. Розділи 9 та 10 нижче. Для отримання додаткової інформації про наші конкурси та інші акції, будь ласка, ознайомтеся з офіційними правилами та детальною інформацією, розміщеними для кожного конкурсу/акції.

  • Ваша згода (за потреби)
  • Виконання договірних зобов’язань
  • Наші законні інтереси

 

  • Визначення наших продуктів та послуг, які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них
  • Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг

Соціальні мережі: Ми використовуємо Ваші Персональні Дані, коли Ви використовуєте функції соціальних мереж, наприклад, функцію «Like»,   щоб показувати Вам рекламу та взаємодіяти з вами в соціальних мережах. Ви можете дізнатись більше про те, як ці функції працюють, а також які дані Вашого профілю Ми отримуємо, і дізнатися, як Ви можете відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних, переглянувши політику конфіденційності у відповідних соціальних мережах.

  • Ваша згода (за потреби)
  • Наші законні інтереси

 

  • Визначення наших продуктів та послуг які можуть Вас зацікавити та інформування Вас про них
  • Визначення типів споживачів для нових продуктів або послуг

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн). За Вашої згоди (за потреби), ми використовуємо Ваші Персональні Дані, (i) щоб проаналізувати Ваші уподобання і звички, (ii) щоб передбачати ваші потреби на підставі аналізу Вашого профілю, (iii) щоб покращувати та персоналізувати Ваш досвід взаємодії з нашими веб-сайтами і додатками; (iv) забезпечити оптимізацію вмісту наших веб-сайтів/додатків для Вас, Вашого комп'ютера або іншого пристрою; (v) для надання вам таргетованої реклами і контенту, і (vi) щоб дозволити вам користуватися інтерактивними функціями на веб-сайті, за вашого бажання. Наприклад, ми можемо зберігати ваше ім’я користувача / адресу електронної пошти, щоб ви могли швидко ввійти в систему при наступному відвідуванні нашого сайту або щоб ви могли легко відновити об'єкти, які Ви раніше розмістили в кошику. На основі цієї інформації і з Вашої згоди (за потреби) ми також показуємо Вам певний контент або рекламні акції Нестле, які відповідають Вашим інтересам. Використання Ваших Персональних Даних є добровільним, що означає, що ви можете заперечити обробці Ваших Персональних Даних для цієї мети. Для отримання детальної інформації про те, як відмовитися від такого використання Ваших Персональних Даних див. розділ 10 нижче.

Виконання замовлення. Ми використовуємо Ваші Персональні Дані для обробки та відправки Ваших замовлень, інформуємо Вас про стан Ваших замовлень, коригуємо адреси і проводимо перевірку особи та інші заходи для виявлення шахрайства. Це передбачає використання певних персональних даних та платіжної інформації.

 

  • Виконання договірних зобов’язань
  • За Вашої згоди (за потреби)
  • Правові зобов'язання
  • Наші законні інтереси

 

  • Удосконалення та розробка нових продуктів та послуг
  • Більша ефективність
  • Захист наших систем, мереж та персоналу
  • Дотримання правових зобов'язань

 

Інші загальні цілі (наприклад, внутрішні або ринкові дослідження, аналітичні дані, безпека). Відповідно до чинного законодавства ми використовуємо Ваші Персональні Дані для інших комерційних цілей, таких як підтримка вашого облікового запису, проведення внутрішнього або маркетингового дослідження та оцінка ефективності рекламних кампаній. Ми залишаємо за собою право, якщо у вас є облікові записи Нестле, синхронізувати ці облікові записи в один спільний обліковий запис. Ми також використовуємо Ваші Персональні Дані для управління та функціонування наших комунікацій, інформаційних технологій та систем безпеки.

Правові підстави або злиття/поглинання. У випадку, якщо компанія Нестле або її активи будуть придбані або об'єднані з іншою компанією, в тому числі в результаті банкрутства, ми передамо Ваші Персональні Дані будь-кому з наших правонаступників. Ми також розголошуємо Ваші Персональні Дані третім особам (і), якщо це вимагається чинним законодавством; (іі) для судового провадження; (iii) у відповідь на запит компетентного правоохоронного органу; (iv) для захисту наших прав, конфіденційності, безпеки майна або громадськості; або (v) для забезпечення дотримання умов будь-якої угоди або умов користування нашим веб-сайтом.

  • Правові зобов'язання
  • Наші законні інтереси

 

  • Дотримання правових зобов'язань
  • Захист наших активів та персоналу

 

6. РОЗГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми надаємо Ваші Персональні Дані таким третім особам:

Компанії, що входять до групи компаній Нестле (див. Розділ 8).

Провайдери послуг. Це компанії, за допомогою яких, ми керуємо нашим бізнесом (наприклад, виконання замовлень, обробка платежів, виявлення шахрайства та перевірка персональних даних, робота веб-сайту, компанії з дослідження ринку, служби підтримки, рекламні акції, розробка веб-сайтів, аналіз даних, Центр з реагування не потреби клієнтів (CRC) тощо). Провайдерам послуг та їхньому визначеному персоналу надається доступ та можливість використовувати Ваші Персональні Дані від нашого імені лише для виконання конкретних завдань, які їм було доручено виконати, відповідно до наших інструкцій, і вони повинні забезпечувати конфіденційність та захист Ваших Персональних Даних.

Бюро кредитних історій / агентства по стягненню боргів. У межах, дозволених чинним законодавством, бюро кредитних історій та агентства по стягненню боргів є зовнішніми компаніями, які Ми використовуємо, за допомогою яких ми можемо перевірити Вашу кредитоспроможність, якщо це дозволяється чинним законодавством.

Сторонні компанії, що використовують Персональні дані у власних маркетингових цілях. За винятком випадків, коли Ви дали свою згоду, Ми не надаємо права на використання та не продаємо Ваші Персональні дані стороннім компаніям для їх власних маркетингових цілей. Ми повідомимо Вамдані таких компаній, коли запросимо у  Вас отримання згоди.

Сторонні одержувачі Даних, які використовують Персональні Дані на законних підставах або в зв'язку зі злиттям/поглинанням. Ми розголошуємо Ваші Персональні Дані третім особам, якщо існують законні підстави для такого розкриття або у зв’язку зі злиттям/поглинанням (докладніше див. Розділ 5).

7. ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згідно з чинним законодавством, ми будемо використовувати Ваші Персональні Дані впродовж проміжку часу, необхідного для досягнення цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані (як описано в розділі 5 вище), або для дотримання чинного законодавства.

8. ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми вживаємо відповідних заходів (наведені нижче) для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних. Зауважте однак, що ці заходи захисту не застосовуються до інформації, яку Ви вирішили зробити публічною, шляхом опублікування в соціальних мережах.

Хто може отримати доступ до Ваших Персональних Даних. Ваші Персональні Дані будуть оброблятися нашими уповноваженими співробітниками або уповноваженими співробітниками агентств залежно від конкретних цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані (наприклад, наші співробітники, відповідальні за питання захисту прав споживачів, будуть мати доступ до Вашого облікового запису споживача).

Заходи, що вживаються в операційному середовищі. Ми зберігаємо Ваші Персональні Дані в операційному середовищі з використанням відповідних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому доступу. Ми дотримуємося високих стандартів захисту Персональних Даних. Передача інформації через мережу Інтернет, на жаль, не є повністю безпечною, і хоча ми зробимо все можливе, щоб захистити Ваші Персональні Дані, ми не можемо гарантувати повну безпеку даних під час передачі через наші веб-сайти/додатки.

Що Ми очікуємо від Вас. Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. При реєстрації облікового запису в мережі Інтернет, будь-ласка, переконайтеся, що ви вибрали пароль, який буде важко відгадати іншим і ніколи його нікому не повідомляйте. Ви відповідальні за конфіденційне зберігання Вашого пароля та будь-яке використання Вашого облікового запису. Якщо Ви використовуєте загальнодоступний або чужий комп'ютер, ніколи не обирайте функцію запам'ятовування Вашого імені користувача/адреси електронної пошти або паролю і переконайтеся що Ви виходите зі свого облікового запису кожного разу, коли Ви залишаєте комп'ютер. Вам також слід використовувати налаштування конфіденційності, які ми надаємо на нашому сайті/додатку.

Передача Ваших Персональних Даних.  Через міжнародний характер нашого бізнесу нам може знадобитися передавати Ваші Персональні Дані між компаніями, що входять до групи компаній Нестле та іншим третім особам, які зазначені в Розділі 6 вище, у зв'язку з цілями, викладеними в цій Політиці Конфіденційності. З цієї причини ми можемо передавати Ваші Персональні Дані в інші країни, в яких можуть діяти інші закони та вимоги до захисту даних, ніж у тій країні, в якій Ви знаходитесь.

9. ВАШІ ПРАВА

Доступ до Персональних Даних. Ви можете отримати доступ до Ваших Персональних Даних та зробити запит на надання фізичної або електронної копії всіх Ваших Персональних Даних, що зберігаються у Нас. Ви також маєте право отримати інформацію про джерелозбирання Ваших Персональних даних.

Ви можете реалізувати ці права, надіславши запит нам на електронну пошту або поштову адресу, зазначені у Розділі 12, зазначивши прізвище, ім'я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує особу, яка подає запит, відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 16 Закону України «Про захист персональних даних». Якщо запит подано іншою особою у Ваших інтересах, без надання доказів того, що запит законно зроблено від Вашого імені, запит буде відхилено. Будь ласка, зверніть увагу, що будь-яка інформація про Вашу особу, надана Нам, буде оброблятися тільки у відповідності та в межах, дозволених чинним законодавством.

Інші права (наприклад, зміна, знищення Персональних Даних). Ви можете (i) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни, виправлення, видалення Ваших Персональних Даних у передбачених законом випадках; (ii) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку Ваших Персональних Даних під час надання згоди; та (iii) відкликати згоду на будь-яку з операцій з обробки даних.

Згідно з чинним законодавством, Ви також маєте право пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки Ваших Персональних Даних.

Зверніть увагу, що за певних обставин ми не зможемо видалити Ваші Персональні Дані без видалення Вашого облікового запису.  У деяких випадках Ми повинні продовжувати зберігатиВаші Персональні Дані навіть після отримання Вашого запиту на видалення, згідно з чинним законодавством або у зв’язку з виконанням договору.

Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми вимагаємо від наших зареєстрованих споживачів підтвердження своєї особистості (наприклад, логін/адреса електронної пошти, пароль), перш ніж вони можуть отримати доступ або внести зміни у свій обліковий запис. Це допомагає запобігти несанкціонованому доступу до Вашого аккаунту.

Ми сподіваємося, що зможемо задовольнити Ваші очікування щодо того, як ми обробляємо Персональні дані. Однак, якщо у вас є невирішені питання, Ви також маєте право подати скаргу до компетентних органів.

10. МОЖЛИВІСТЬ ВИБОРУ, ЯК МИ ВИКОРИСТОВУЄМО І РОЗГОЛОШУЄМО ВАШІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ

Ми надаємо Вам можливість контролювати, які Персональні Дані Ви надаєте Нам за допомогою наступних механізмів:

Файли Cookie / аналогічні технології. Ви керуєте своєю згодою за допомогою (i) вбудованої програми на веб-сайті або (іі) Вашого браузера, щоб ви мали змогу відмовитись від усіх або деяких файлів Cookie / аналогічних технологій, а ми могли сповістити Вас, коли вони використовуються. Див. Розділ 4 вище.

Маркетинг та рекламні акції. Ви можете дати згоду на використання Ваших Персональних Даних компанією Нестле для просування своїх продуктів або послуг поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційних формах, або відповівши на питання наших представників Центру взаємодії зі споживачами Нестле («Лінія турботи Нестле>»). Якщо ви вирішите, що більше не хочете отримувати маркетингові повідомлення від Нас, Ви можете в будь-який час відмовитися від отримання таких повідомлень, дотримуючись інструкцій, наведених у кожному такому повідомленні. Щоб відмовитись від підписки на маркетингові повідомлення, відправлені будь-яким способом, включаючи сторонні соціальні мережі, ви можете в будь-який час перейти за посиланням, доступним у кожному нашому повідомленні, зайти на веб-сайт / у додаток або до сторонньої соціальної мережі і налаштувати свої вподобання користувача в обліковому записі, зняти відповідні прапорці або зателефонувати до нашого Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»).

Зверніть увагу, що навіть якщо ви відмовитеся від маркетингових повідомлень, Ви як і раніше будете отримувати від нас адміністративні повідомлення, такі як підтвердження замовлень або транзакцій, повідомлення про активність у Вашому обліковому записі (наприклад, підтвердження облікового запису, зміни паролю тощо), та інші важливі, не пов'язані з маркетингом повідомлення.

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн): якщо Ви хочете, щоб Ваші Персональні Дані використовувалися Нестле для забезпечення індивідуального підходу до Вас та надання Вам таргетованої реклами і контенту, ви можете вказати це, поставивши відповідні галочки в квадратиках, наявних в реєстраційній формі або відповівши на питання наших представників Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»). Якщо ви вирішите, що ви більше не хочете отримувати персоналізований досвід від Нестле, Ви можете відмовитися від цього в будь-який час, для чого потрібно зайти на веб-сайт / у додаток і налаштувати свої вподобання користувача в обліковому записі, шляхом зняття відповідних прапорців або зателефонувати до нашого Центру взаємодії зі споживачами («Лінія турботи Нестле»).

Таргетована реклама. Ми співпрацюємо з рекламними мережами та іншими постачальниками рекламних послуг («постачальники реклами»), які постачають рекламу від Нашого імені і інших не пов'язаних з Нами компаній в Інтернеті. Деякі з цих рекламних оголошень адаптовані до Ваших інтересів на основі інформації, зібраної на сайтах Нестле або не пов'язаних з Нестле сайтах протягом певного періоду. Ви можете відвідати www.aboutads.info/choices, щоб дізнатися більше про цей тип реклами, а також про те, як відмовитися від такої реклами від компаній, які беруть участь в програмі Digital Advertising Alliance («DAA»). Крім того, ви можете відмовитись від цього типу реклами в мобільних додатках від компаній, які беруть участь у DAA  AppChoices, завантаживши додаток з магазину додатків iOS або Android. Ви також можете зупинити збір даних про Ваше місцезнаходження з мобільного пристрою, змінивши налаштування служби визначення місцезнаходження пристрою.

11. ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ

Якщо Ми змінимо спосіб обробки Ваших Персональних Даних, ми оновимо цю Політику. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до наших підходів до обробки Даних та до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін.

12. ВОЛОДІЛЕЦЬ (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ТОВ «Нестле Україна» виступає в ролі Володільця (Контролера) Ваших Персональних Даних.

Якщо у вас є питання або коментарістосовно Нашої Політики або Ви бажаєте подати скаргу щодо дотримання Нами законодавства про захист персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами:

Телефон: 0 800 50 09 50

Електронна адреса: [email protected]

Ви також можете надіслати повідомлення на електронну адресу нашому відповідальному за захист персональних даних: [email protected]

Поштова адреса: 04070, Україна, м. Київ, вул. Верхній Вал, 72 в літері «А»

 

Політика використання файлів Cookie

Ця Політика використання файлів Cookie застосовується до всіх веб-сайтів та мобільних додатків Нестле ("Веб-сайти Нестле").

1. Що таке файли Cookie?

Файли Cookie - це текстові файли, що вміщюються на ваш комп'ютер веб-сайтами, які ви відвідуєте. Потім файли Cookie відправляються назад на вихідний веб-сайт (веб-сайт, на якому було створено файл Cookie) під час кожного наступного відвідування або на інший веб-сайт, який розпізнає цей файл Cookie. Вони використовуються для того, щоб веб-сайти працювали швидше та більш ефективно, а також для того, щоб надавати інформацію власникам веб-сайтів.

Ми використовуємо термін "Cookie" у цій Політиці, та охоплюємо ним всі подібні технології, такі як веб-маяки SDK, реєстраційні файли (лог-файли), піксельні теги.

2. Які типи файлівCookieвикористовуються на веб-сайтах Нестле?

Ми використовуємо наступні типи файлів Cookie на веб-сайтах Нестле:

Категорії файлів Cookie

Тривалість зберігання

  1. Файли Cookie, що забезпечують функціональність веб-сайту

Ці файли Cookie дозволяють здійснювати навігацію по сайту та користуватися нашими функціями, такими як реєстрація, вхід у систему та додавання позицій в обране. Якщо ви вимкнете ці файли Cookie, певні частини веб-сайту не зможуть функціонувати для вас, наприклад, додавання позицій до вашого кошика, перехід до оплати.

Поки потрібно

  1. Файли Cookie, що аналізують роботу веб-сайту

Ці файли Cookie дозволяють нам аналізувати, як ви використовуєте наші веб-сайти та мобільні додатки, щоб покращити функціональність та досвід взаємодії з веб-сайтом.

90 днів

  1. Файли Cookie, що аналізуютьвподобання користувачів

Коли ви переглядаєте наші веб-сайти, ці файли Cookie запам'ятовують ваші вподобання (наприклад, мову або місце розташування) та іншу інформацію, яку ви надаєте нам, щоб ми могли допомогти налаштувати ваш досвід взаємодії з веб-сайтом і зробити веб-сайт більш доречним і персональним для вас.

 

90 днів

  1.  Файли Cookie для цілей реклами та таргетингу

Ці файли Cookie використовуються для того, щоб показувати рекламні оголошення, що підібрані для вас. Вони також допомагають обмежити кількість разів, коли ви бачите певну рекламу та допомагають нам вимірювати ефективність наших маркетингових кампаній. Ми також можемо використовувати інформацію, отриману за допомогою цих файлів Cookie, для надання вам реклами, яка може бути цікавою для вас, виходячи з вашої попередньої поведінки в Інтернеті. Ми можемо ділитися цією інформацією з третіми сторонами, включаючи наших партнерів.

90 днів

  1. Файли Cookie соціальних мереж

Ці файли Cookie використовуються, коли ви обмінюєтеся інформацією за допомогою соціального віджету (наприклад, значок Facebook)на веб-сайті Нестле. Соціальна мережа фіксує ваші "Поділитися" та "Подобається". Ця інформація може бути пов'язана з таргетинговою/рекламною діяльністю.

90 днів

3. Зміни в цій Політиці

Ми залишаємо за собою право вносити будь-які зміни та виправлення до цієї Політики. Час від часу, будь ласка, переглядайте цю сторінку, щоб перевірити нашу політику на предмет будь-яких оновлень чи змін. Ми розміщуватимемо інформацію про зміни на веб-сайтах Нестле і, де це буде доречно, повідомлятимемо про будь-які зміни електронною поштою.

Для отримання детальної інформації про те, як використовуються ваші персональні дані (включаючи деталі про володільця (контролера), див. Політику Конфіденційності.

Ця Політика використання файлів Cookie востаннє оновлювалася 05.03.2019 року.

Мами оцінили цю статтю на 5/5

Ознакомилась

Ознакомилась

Ознайомилась

Ознайомилась

Я

Ознайомилась

ознайомилась)

я

Ознакомилась

Ознакомилась

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.