Опублікувати Рецепт
X

Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Яблука, фаршировані сиром та родзинками «Наливне яблучко»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Тверді яблука середнього розміру - 2 шт.
М'який сир 5-9% - 100 г
Цукор - 2 ст. л.
Родзинки - 10-15 шт.
Спосіб приготування
- Родзинки замочіть в окропі на 5-10 хвилин, потім сполосніть холодною водою і промокніть паперовим рушником.
- Сир змішайте з цукром, додайте родзинки, перемішайте.
- Видаліть у яблук серцевину з насінням за допомогою ножа і виберіть ложечкою частину м'якоті, не пошкодивши денце.
- Заповніть виїмки в яблуках сирною масою з родзинками.
- Поставте яблука в чашу мультиварки, вилийте на дно чаші ½ склянки води. Готуйте яблука на програмі «Випічка» 20-30 хвилин.