
Яблучне желе з м'ятою

Яблучне желе з м'ятою

Яблучний сік Gerber починаючи з 4го місяця життя дитини 1 пляшка 300 мл Картопляне борошно 1 пласка ложка
Яблуко ¼ шт
Листя свіжої м'яти 2 шт
Холодна вода 2 столових ложки
Спосіб приготуванння
-Налити в каструлю яблучний сік Gerber і довести до кипіння.
-Під час приготування додати очищене яблуко, дуже дрібно натерте.
- Під кінець приготування додати дуже дрібно нарізані два листочка м'яти.
-Розмішати картопляне борошно в невеликій кількості холодної води і поступово додати її в киплячий сік.
- Ретельно перемішати і готувати до досягнення стравою консистенції желе.
- Перед подачею яблучне желе охолодити.
Потрясающий рецепт!
Очень вкусно не только малышам, но и взрослым!!!