Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Компоненти

Яблучний сік Gerber починаючи з 4го місяця життя дитини 1 пляшка 300 мл Картопляне борошно 1 пласка ложка
Яблуко ¼ шт
Листя свіжої м'яти 2 шт
Холодна вода 2 столових ложки

Спосіб приготуванння

-Налити в каструлю яблучний сік Gerber і довести до кипіння.
-Під час приготування додати очищене яблуко, дуже дрібно натерте.
- Під кінець приготування додати дуже дрібно нарізані два листочка м'яти.
-Розмішати картопляне борошно в невеликій кількості холодної води і поступово додати її в киплячий сік.
- Ретельно перемішати і готувати до досягнення стравою консистенції желе.
- Перед подачею яблучне желе охолодити.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персоналізована розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Безкоштовне тестування продукції
  • Знижки та акції
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.