Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Вагітність

Вівсяний пудинг «Вівсянка, сер!»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

СкладністьЛегко

Компоненти

Вівсяні пластівці - 4 ст. л.
Яйце - 1 шт.
Молоко - 4 ст. л.
Борошно - 1 ст. л.
Родзинки - 2 ст. л.
Яблуко - 1 шт.
Морква - ½ шт.
Олія - ​​1 ч. л.

Спосіб приготування

  1. Вівсяні пластівці залийте окропом, щоб утворилася густа каша.
  2. Яблуко наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
  3. Змішайте пластівці, промиті та ошпарені окропом родзинки, яблуко і моркву.
  4. Відокремте білок від жовтка.
  5. Додайте у фруктово-вівсяну суміш борошно, молоко та яєчний жовток.
  6. Білок збийте міксером в міцну піну і обережно введіть у приготовлену суміш.
  7. Форми для запікання змастіть рослинною олією і наповніть масою. Випікайте в духовці при 180 ° С 20-25 хвилин. Перед подачею остудіть і полийте фруктовим сиропом.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Тестування продуктів для вашого малюка
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.