Опублікувати Рецепт
X

Вівсяний пудинг «Вівсянка, сер!»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Вівсяний пудинг «Вівсянка, сер!»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Вівсяні пластівці - 4 ст. л.
Яйце - 1 шт.
Молоко - 4 ст. л.
Борошно - 1 ст. л.
Родзинки - 2 ст. л.
Яблуко - 1 шт.
Морква - ½ шт.
Олія - 1 ч. л.
Спосіб приготування
- Вівсяні пластівці залийте окропом, щоб утворилася густа каша.
- Яблуко наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на крупній тертці.
- Змішайте пластівці, промиті та ошпарені окропом родзинки, яблуко і моркву.
- Відокремте білок від жовтка.
- Додайте у фруктово-вівсяну суміш борошно, молоко та яєчний жовток.
- Білок збийте міксером в міцну піну і обережно введіть у приготовлену суміш.
- Форми для запікання змастіть рослинною олією і наповніть масою. Випікайте в духовці при 180 ° С 20-25 хвилин. Перед подачею остудіть і полийте фруктовим сиропом.