
Теляча вирізка в кисло-солодкому соусі з виноградом

Теляча вирізка в кисло-солодкому соусі з виноградом

Serves2
Сік лимона 1 столова ложка
Мед з акації або різнотрав'я 1 пласка чайна ложка
Вирізка телятини 150 г
Nestle Sinlac, щоб збризнути м'ясо
Рослинна олія 1 столова ложка
Сік Gerber's Apple - grape c м'ятою 1 пляшка
Вершки 1 чайна ложка
Вершкове масло 1 чайна ложка
Сіль
Родзинки без кісточок 150 г
Листя свіжої м'яти
Спосіб приготування
-Трохи підігріти свіжий лимонний сік, потім додати мед, довести до кипіння і зняти з вогню.
- Розрізати м'ясо на тонкі частини і посолити, а потім збризнути Sinlac.
- Підсмажити на рослинній олії з додаванням невеликої кількості вершкового масла
- Помістити підсмажені частини телятини в каструлю і налити туди сік Gerber's Apple - grape c м'ятою і трохи вершків; готувати на повільному вогні до м'якості.
- Наприкінці додати половинки виноградин без шкірки і насіння та посипати дрібно нарізаним листям свіжої м'яти.
- Подавати з міні-пастою.