Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

18-24 місяців

Теляча вирізка в кисло-солодкому соусі з виноградом

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Порцій2

Компоненти

Сік лимона 1 столова ложка
Мед з акації або різнотрав'я 1 пласка чайна ложка
Вирізка телятини 150 г
Nestle Sinlac, щоб збризнути м'ясо
Рослинна олія 1 столова ложка
Сік Gerber's Apple - grape c м'ятою 1 пляшка
Вершки 1 чайна ложка
Вершкове масло 1 чайна ложка
Сіль
Родзинки без кісточок 150 г
Листя свіжої м'яти

Спосіб приготування

-Трохи підігріти свіжий лимонний сік, потім додати мед, довести до кипіння і зняти з вогню.
- Розрізати м'ясо на тонкі частини і посолити, а потім збризнути Sinlac.
- Підсмажити на рослинній олії з додаванням невеликої кількості вершкового масла
- Помістити підсмажені частини телятини в каструлю і налити туди сік Gerber's Apple - grape c м'ятою і трохи вершків; готувати на повільному вогні до м'якості.
- Наприкінці додати половинки виноградин без шкірки і насіння та посипати дрібно нарізаним листям свіжої м'яти.
- Подавати з міні-пастою.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Поради експертів і корисні статті
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.