Опублікувати Рецепт
X

Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Тефтелі з яловичини із пшоном та чорносливом «Карлсон повернувся!»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Фарш яловичий - 200 г
Пшоно - ½ склянки
Дрібні родзинки - ¼ склянки (або чорнослив - 3-4 шт.)
Борошно - 1 ст. л.
Зелень за смаком
Спосіб приготування
- Промийте пшоно великою кількістю гарячої води, відкиньте на сито, перекладіть в каструлю, залийте окропом і варіть приблизно 30 хв. Потім відкиньте на сито, обсушіть, викладіть кашу в миску.
- Змішайте пшоно з м'ясним фаршем, додайте сіль. З отриманої маси сформуйте невеликі тефтелі, зробіть пальцем в кожній заглиблення.
- Для начинки родзинки замочіть в гарячій воді на 15 хв. Відкиньте на сито. Подрібніть родзинки в блендері. Те ж саме зробіть з чорносливом. Приготованою сумішшю нафаршируйте тефтелі і заліпіть їх так, щоб начинка залишилася всередині, обваляйте в борошні і обсмажте на вершковому маслі з усіх боків до готовності.
- Подавайте на стіл зі сметаною та овочевим гарніром.