
Суп з м'ясом свійської птиці з яблуком та сливою

Суп з м'ясом свійської птиці з яблуком та сливою

Serves2
Морква 100 г
Зелена цибуля (білі частини) 60 г
Корінь петрушки 40 г
Вершкове масло 1 чайна ложка
Курячі стегенця без кісток і шкіри 80 г
Gerber's Delicate Chicken 1 банка
Вершки 2-3 столові ложки
Яблука максимум ½
Сливи 1 шт.
Сіль
Підсушена подрібнена пшенична булочка
Спосіб приготування
- В каструлі підсмажити на вершковому маслі петрушку, моркву і білі частини зеленої цибулі, нарізані кубиками, влити воду і додати м'ясо курячих стегенець.
- Готувати до м'якості, потім викласти курку, перемішати овочі і протерти крізь сито.
- Закип'ятити готовий суп; додати вершки і Gerber'sDelicate Chicken
- Приправити суп за смаком і додати варену курку, нарізану дрібними кубиками, а також обшпарені окропом та нарізані скибочками очищені яблука і сливи.
- Подавати суп з хлібними крихтами.
Підказка! - Суп можна давати дітям у віці 6 місяців
Жарить овощи!
Не думаю, что для 6 месячного ребенка будет полезным этот суп.