Опублікувати Рецепт
X

Рибний суп-пюре «Золота рибка»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Рибний суп-пюре «Золота рибка»
(0 коментарів)

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
СкладністьЛегко
Компоненти
Рибне філе (судак) - 150 г
Картопля - ½ шт.
Рис - 1 ч. л.
Морква - ½ шт.
Цибуля - ¼ шт.
Вершкове масло - 20 г
Зелень кропу – дрібка
Сіль за смаком
Спосіб приготування
- Рибу відокремте від кісток, промийте, наріжте на невеликі шматочки, покладіть в каструлю, залийте 2 л води і поставте на вогонь. Після закипання підсоліть і додайте у воду очищену і дрібно нашинковану цибулю. Проваріть близько 30 хвилин на повільному вогні, після чого витягніть рибу з бульйону, а сам бульйон процідіть через марлю або дрібне сито. Проціджений бульйон знову поставте на вогонь, додайте рис (попередньо відварений до напівготовності) і картоплю - очищену і порізану брусочками.
- Приблизно через 10 хвилин покладіть в каструлю очищену і натерту на дрібній тертці моркву. Варіть все разом до готовності - ще приблизно 15-20 хвилин. В кінці варіння покладіть в суп очищену від кісток відварену рибу, трохи масла, і дайте прокипіти на сильному вогні кілька хвилин.
- Перед подачею на стіл посипте страву дрібно нарізаним кропом і подрібніть блендером до пюреподібного стану.
0 коментарів
Щоб залишити відгук, будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Увійти