Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Вагітність

Равіолі «Італійський денді»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

СкладністьЛегко

Компоненти

Для тіста:

Борошно - 1 склянка
Яйце - 2 шт.
Сіль

Для начинки:

Шпинат - 100 г
Оливкова олія - ​​1 ст. л.
Селянський сир - 300 г
Подрібнений базилік - 2 ст. л.
Яйце (жовток) - 1 шт.
Оливкова олія для збризкування
Сіль за смаком

Спосіб приготування

  1. У велику миску просійте борошно з дрібкою солі, додайте яйця і перемішайте. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте не менше 5 хв. Скачайте в кульку, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 20 хв.
  2. Приготуйте начинку. Шпинат подрібніть. Змішайте сир з базиліком і шпинатом. Приправте сіллю і добре перемішайте.
  3. Тісто розкачайте в два дуже тонких пласта. На один пласт розкладіть по 1 ч. л. приготовленої начинки на відстані 3 см один від одної. Змастіть тісто між начинкою жовтком і накрийте другим пластом. Притисніть змащені місця руками.
  4. Наріжте тісто квадратами і ще раз притисніть краї равіолі руками.
  5. Закип'ятіть в каструлі підсолену воду і порціями відваріть равіолі до спливання.
  6. Викладайте шумівкою на тарілку, збризкуючи кожну порцію оливковою олією.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персоналізована розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Безкоштовне тестування продукції
  • Знижки та акції
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.