Опублікувати Рецепт
X

Равіолі «Італійський денді»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Равіолі «Італійський денді»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Для тіста:
Борошно - 1 склянка
Яйце - 2 шт.
Сіль
Для начинки:
Шпинат - 100 г
Оливкова олія - 1 ст. л.
Селянський сир - 300 г
Подрібнений базилік - 2 ст. л.
Яйце (жовток) - 1 шт.
Оливкова олія для збризкування
Сіль за смаком
Спосіб приготування
- У велику миску просійте борошно з дрібкою солі, додайте яйця і перемішайте. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте не менше 5 хв. Скачайте в кульку, загорніть в плівку і покладіть в холодильник на 20 хв.
- Приготуйте начинку. Шпинат подрібніть. Змішайте сир з базиліком і шпинатом. Приправте сіллю і добре перемішайте.
- Тісто розкачайте в два дуже тонких пласта. На один пласт розкладіть по 1 ч. л. приготовленої начинки на відстані 3 см один від одної. Змастіть тісто між начинкою жовтком і накрийте другим пластом. Притисніть змащені місця руками.
- Наріжте тісто квадратами і ще раз притисніть краї равіолі руками.
- Закип'ятіть в каструлі підсолену воду і порціями відваріть равіолі до спливання.
- Викладайте шумівкою на тарілку, збризкуючи кожну порцію оливковою олією.