Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Вагітність

Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

(0 коментарів)

СкладністьЛегко

Компоненти

Печінка яловича або куряча - 50 г
Мелені сухарі - 2 ч. Л.
Вершкове масло - 15-20 г
Куряче яйце - 1 шт.
Молоко - 50 г
Зелень петрушки або кропу - за смаком

Cпосіб приготування

  1. Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).
  2. Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.
  3. Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.
  4. Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.
  5. Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.

Приєднуйтеся до клубу Турботливих Матусь

Ми знаємо, що бути мамою, це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо тобі! У «Клубі Турботливих Матусь» ми зібрали всі наші знання про розвиток дитини на кожному тижні вагітності, сформували поради з харчування та догляду за немовлятами та старшими діточками (в залежності від віку). Наші дипломовані лікарі та експерти: дієтолог, фітнес-тренер і психолог — допоможуть стабілізувати вагу під час вагітності, відновити фізичний стан після пологів та весь час тримати емоційну рівновагу. І ще багато подарунків тільки для учасників клубу!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • 4 комплексні програми для мам від фітнес-тренера та дієтолога
  • Тестування продуктів для твого малюка
  • Купони на знижки та регулярні розіграші цінних подарунків
Відгуки про рецепти

0 коментарів

Щоб залишити відгук, будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Увійти