Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Вагітність

Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

СкладністьЛегко

Компоненти

Печінка яловича або куряча - 50 г
Мелені сухарі - 2 ч. Л.
Вершкове масло - 15-20 г
Куряче яйце - 1 шт.
Молоко - 50 г
Зелень петрушки або кропу - за смаком

Cпосіб приготування

  1. Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).
  2. Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.
  3. Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.
  4. Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.
  5. Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Тестування продуктів для вашого малюка
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

А разве можно беременным употреблять печень ?

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.