Опублікувати Рецепт
X

Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Пудинг з печінки «Залізне здоров'я»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Печінка яловича або куряча - 50 г
Мелені сухарі - 2 ч. Л.
Вершкове масло - 15-20 г
Куряче яйце - 1 шт.
Молоко - 50 г
Зелень петрушки або кропу - за смаком
Cпосіб приготування
- Печінку промийте, потушкуйте з частиною масла і невеликою кількістю води на повільному вогні, подрібніть до однорідної маси (через сито, м'ясорубку або за допомогою блендера).
- Змішайте печінкову масу з меленими сухарями, замоченими в частині молока, посоліть, додайте подрібнену зелень і молоко, що залишилося.
- Збийте в піну яєчний білок і додайте піну до суміші з печінки, обережно перемішайте.
- Форму змастіть маслом, покладіть в неї отриману суміш, накрийте змащеним маслом папером і випікайте 20 хвилин в духовій шафі при 180 ° С 20-25 хвилин.
- Подайте з крупно нарізаними овочами - помідором, огірком, відвареною картоплею.
А разве можно беременным употреблять печень ?