Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Вагітність

Полента з селянським і твердим сиром

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

СкладністьЛегко

Компоненти

Кукурудзяна крупа - 200 г
Молоко - 200 мл
Селянський сир - 100 г
Твердий зрілий сир типу пармезан - 100 г
Часник - 1 зубчик
Зелень (базилік, кріп)
Сіль - 1 дрібка
Рослинна олія (оливкова) - 10 г.

Спосіб приготування

  1. Кукурудзяну крупу переберіть і промийте. Закип'ятіть 2 склянки підсоленої води, покладіть крупу і варіть на середньому вогні, помішуючи. Через 5-7 хвилин долийте в каструлю молоко, перемішайте та зменшіть вогонь до слабкого. Варіть кукурудзяну крупу до готовності під кришкою, періодично помішуючи, протягом 25 хвилин.
  2. Натріть сир і додайте половину його кількості в готову кашу. Перемішайте до однорідності.
  3. Маслом змастіть форму для запікання, викладіть кашу на її дно рівним шаром близько 1 см, розрівняйте і залиште охолонути. Каша повинна застигнути.
  4. Дрібно покришіть зелень, часник роздавіть пресом, перемішайте з селянським сиром.
  5. Викладіть сирну начинку на кашу і засипте сиром, що залишився.
  6. Запікайте в мікрохвильовій печі протягом 5 хвилин і залиште ще на 10 хвилин після її відключення.

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персоналізована розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Безкоштовне тестування продукції
  • Знижки та акції
Мами оцінили цю статтю на 0/5
Пошук

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.