
Овочевий суп з папайєю та рибою

Овочевий суп з папайєю та рибою

Папайя 50 г
Картопля 30 г
Морква 30 г
Філе форелі без шкіри і кісток 40 г
Ріпакова олія 1 столова ложка
Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
2 чайних ложки
Вода 1 чашка
Листя петрушки
Спосіб приготування
• Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.
• Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.
• Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.
• Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.
• Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.
• Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.
• Посипати суп подрібненим листям петрушки