Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Овочевий суп з папайєю та рибою

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Компоненти

Папайя 50 г
Картопля 30 г
Морква 30 г
Філе форелі без шкіри і кісток 40 г
Ріпакова олія 1 столова ложка
Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
2 чайних ложки
Вода 1 чашка
Листя петрушки

Спосіб приготування

• Нарізати вимиту і очищену моркву і картоплю великими шматками.
• Варити протягом приблизно 10 хвилин; потім додати очищену, ошпарену окропом і обсмажену папайю без кісточок, і готувати протягом ще 10 хвилин.
• Потім додати філе форелі і готувати протягом 5 хвилин на слабкому вогні.
• Витягнути відварну рибу і протерти через сито. Будьте обережні, в рибі можуть бути кістки. Використовуйте сито з дуже дрібними отворами, щоб подрібнити кістки, які, могли залишитися в рибі.
• Додати в суп рисову кашу Nestlé і через 2 хвилини приготування перемішати все до однорідної консистенції, додавши невелику кількість олії.
• Додати рибне пюре в суп або сформувати з нього рол, розрізати на шматочки і покришити в суп.
• Посипати суп подрібненим листям петрушки

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Тестування продуктів для вашого малюка
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.