
Овочевий суп з брокколі з жовтком

Овочевий суп з брокколі з жовтком

Свіжа або заморожена брокколі 60 г
Морква 30 г
Корінь петрушки 30 г
Картопля 30 г
Варений жовток курячого яйця ½ шт
Маслинова олія або вершкове масло 1 пласка чайна ложка Кукурудзяна каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя 1 чайна ложка
вода 1 чашка
Спосіб приготуванння
-Відварити вимиту і очищену моркву, петрушку і картоплю, нарізану невеликими кубиками, протягом приблизно 10 хвилин.
- В кінці приготування додати дрібно нарізану брокколі.
-Варити протягом ще 7-8 хвилин на невеликому вогні, потім витягнути брокколі і відрізати кінчики, залишивши самі суцвіття.
- Покласти суцвіття брокколі в суп і варити до м'якості.
-Після змішування в блендері, додати кукурудзяну кашу Nestlé, приготовлену відповідно до рецепту на упаковці, і змішати з оливковою олією.
- В кінці приготування додати суцвіття брокколі і протертий крізь сито відвареної яєчний жовток.