
Овочевий гратен з куркою і сиром

Овочевий гратен з куркою і сиром

Очищена морква 20 г
Очищений корінь петрушки 20 г
Очищена картопля 20 г
Суцвіття брокколі 1 невеликий шпинат 4-6 шт
Куряче філе без шкіри і кісток 40 г
Відварений жовток курячого яйця 1 шт
Рисова каша Nestlé, починаючи з 4 місяців життя
1 чайна ложка
Сир моцарела 30 г
Спосіб приготування
• Варити моркву і петрушку, нарізану маленькими шматочками, до м'якості, протерти крізь сито і перемішати до консистенції пюре.
• Додати половину натертого на терці сиру моцарела і яєчного жовтка, розім’ятого виделкою, до пюре з овочів.
• Протерти м'яку картоплю через сито (не перемішувати) і змішати з м'якою брокколі, пропущеною через блендер, і ошпареним листям шпинату, які були попередньо протерті крізь сито або пропущені через блендер разом з брокколі.
• Нарізати куряче філе на невеликі шматочки, відварити до м'якості, витягнути з бульйону і змішати з попередніми інгредієнтами або протерти крізь дрібне сито.
• Додати рисову кашу в бульйон (приблизно 40 мл) і перемішати її з протертою куркою і половиною тертого сиру.
• Помістити всі три суміші у жароміцний посуд - морква з петрушкою, картопля з брокколі і шпинатом, і курка з кашею, так щоб вони не перемішувалися, і поставити в духовку, попередньо розігріту до 120ºC приблизно на 5-6 хвилин (не довше - щоб вони не надто зарум'янювались).
Підказка! - гратен можна посипати тертим сиром моцарела.