
Куряче філе запечене з бананом

Куряче філе запечене з бананом

Serves2
Куряче філе 200 г
Рослинна олія 10 мл
Сіль
Gerber's Delicate Chicken 1 банка
Bobo Frut Grape&Banana Nectar 1/2 банки
Банан ¼ шт
Яєчний жовток 1 шт
Білий тертий сир 120 г
Яєчний білок 1 шт
Збиті вершки 30-60 мл
Спосіб приготування
-Нарізати філе курки маленькими кубиками, посолити і підсмажити на олії.
-Змішати Gerber's Delicate Chicken з Bobo Frut Grape & Banana Nectar і полити цією сумішшю курку. Томити під кришкою не більше 4-5 хвилин. В кінці приготування додати банан, очищений і нарізаний маленькими кубиками.
- Коли курка охолоне, змішати з яєчним жовтком.
- Змішати тертий білий сир з жовтком і збитими вершками, а в кінці додати збиту яєчну піну (курячі яйця можна замінити перепелиними)
-Помістити курку з банановим соусом в каструлю і полити страву білим сиром з яйцями.
-Запікати страву в духовці, попередньо розігрітій до 180ºC протягом приблизно 15-20 хвилин. Буде смачно!