
Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Крем-суп з цвітної капусти і зеленим перцем

Суцвіття цвітної капусти 60 г
Зелений болгарський перець без насіння 40 г
Кукурудзяна каша Nestlé 3 чайні ложки
Вершкове масло 1 чайна ложка
Gerber's Apples з абрикосами, починаючи з 4 місяців життя
2 чайні ложки
½ чашки
Трохи листя свіжого кропу
Спосіб приготування
• Розрізати цвітну капусту на дрібні частини і варити у воді протягом приблизно 10 хвилин.
• У середині процесу приготування додати кукурудзяну кашу Gerber. • Запікати скибочки перцю в духовці, попередньо розігрітій до 160ºC протягом 8-10 хвилин (час запікання залежить від товщини м'якоті перцю).
• Очистити запечений перець від шкіри і додати його до цвітної капусти з кукурудзяною кашею Gerber разом з вершковим маслом, а потім перемішати.
• Додати Gerber's Apples з абрикосами до суміші з цвітної капусти і перцю; за необхідності підігріти.
• Перед подачею посипати суп дрібно нарізаним кропом.