
Індичка з просом та фруктовим соусом

Індичка з просом та фруктовим соусом

Gerber's Delicate chicken, починаючи з 6 місяців життя 1 горщик
Просо 2 пласкі ложки
Вода макс. 5 пласких ложок
Ріпакова олія 1 чайна ложка
Свіжа або заморожена чорна смородина 2 столові ложки
Заморожена журавлина 2 столові ложки
Цукор 1 чайна ложка
Свіжий базилік 4-6 листочків
Спосіб приготування
• Готувати просо до м'якості, і в кінці приготування додати Gerber's Delicate chicken і чайну ложку ріпакової олії.
• Коли каша буде готова, додати подрібнені листя свіжої м'яти (бажано обшпарені окропом).
• Обшпарити окропом чорну смородину і протерти крізь сито (не змішувати), а потім посипати щіпкою цукру.
• Обшпарити окропом заморожену журавлину і протерти крізь сито (не змішувати), а потім посипати щіпкою цукру.
• Викласти кашу з куркою і базиліком на тарілку і налити навколо трохи теплого соусу з журавлини і чорної смородини.