Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

18-24 місяців

Індича грудка з чорною смородиною

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції

Порцій2

Компоненти

Грудка індички 150 г
Рослинна олія 2 чайних ложки Сіль
Gerber's Delicate Turkey 1 банка
Вершкове масло 1 чайна ложка
Заморожена чорна смородина 1 чайна ложка
Готова міні-паста
Обшпарена сильно підсоленим окропом м'яка брокколі

Спосіб приготування

- Нарізати грудку індички (бажано молодої) без шкіри на тонкі скибочки, збризнути сіллю і підсмажити в невеликій кількості рослинної олії.
- Налити в сковороду для жарки Gerber's DelicateTurkey(без рослинної олії після жарки), приправити за смаком і додати м'яке вершкове масло, а також обшпарену окропом заморожену чорну смородину.
- Нарізати смажені котлети з індички на смужки і викласти на тарілку, полити соусом і подавати з пастою та брокколі

Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me

Ми знаємо, що бути мамою - це не тільки безмежне щастя, а ще й велика відповідальність. Ми допоможемо вам! Приєднуйтеся до Клубу Nestle Baby&Me!

  • Персональна розсилка про особливості розвитку твого малюка
  • Поради експертів та корисні статті
  • Тестування продуктів для вашого малюка
  • Знижки та акції для учасників клубу
Мами оцінили цю статтю на 0/5

Все ще не знайдено
що ви шукаєте?

Спробуйте наш новий конструктор запитань. Ми завжди для вас щось знайдемо.