Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Пошук
Хочете стати членом клубу? Зареєструйтеся
Опублікувати Рецепт
X

Вагітність

Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»

(0 коментарів)

СкладністьЛегко

Компоненти

Гарбуз - 250 г
Яйце- 1 шт.
Відварений рис - 1-2 ст. л.
Рисове борошно або крохмаль - 1 ст. л.
Курячий бульйон - 250 мл
Вершкове масло - 20 г
Сіль за смаком

Для начинки:

Філе куряче - 100 г
Червоний солодкий перець - ½ шт.
Цибуля - ¼ шт.
Сіль за смаком
Рослинна олія - ​​20 г

Cпосіб приготування

  1. Очистіть гарбуз від шкірки і серцевини, натріть на тертці. У сотейнику з товстим дном розігрійте на середньому вогні вершкове масло, покладіть гарбуз і перемішайте, зніміть з вогню. Додайте злегка взбите яйце і перемішайте.
  2. У холодний бульйон просійте рисове борошно (або крохмаль), поставте на слабкий вогонь і, постійно помішуючи вінчиком, доведіть до кипіння. Рідина повинна загуснути. Зніміть з вогню і помішуйте вінчиком 1 хв.
  3. Вилийте загуслу рідину в сотейник з гарбузом, додайте рис, посоліть.
  4. Відварене філе курячої грудки наріжте маленькими кубиками або пропустіть через м'ясорубку.
  5. Дуже дрібно поріжте цибулю. Солодкий перець очистіть від насіння, наріжте маленькими кубиками. Обсмажте овочі на середньому вогні до золотистого кольору цибулі, приблизно 5 хв. Додайте до овочів курку, приправте її сіллю, готуйте 2 хвилини. Зніміть з вогню.
  6. Змастіть силіконові формочки для пудингів маслом, розкладіть начинку, зверху викладіть гарбузову масу.
  7. Встановіть формочки на решітку пароварки і готуйте 30-40 хв. Подавайте теплими або охолодженим.

Приєднуйтеся до клубу турботливих матусь Nestle Baby

Виховувати дітей з упевненістю, що робиш усе правильно, не так вже й складно. Підпишіться на персональні щотижневі поради та рекомендації наших експертів. Для цього потрібний лише один клік.

  • Персональні поради для Вашого малюка
  • Інтерактивні додатки
  • Онлайн-консультація експерта
  • Спеціальні пропозиції та знижки

Зареєструватися!

Відгуки про рецепти

0 коментарів