Опублікувати Рецепт
X

Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
Гарбузовий міні пудинг «Подарунок Попелюшці»

Приєднуйтеся до Клубу Турботливих Матусь NestleBaby®!
Зареєструйся сьогодні
Отримуйте корисні поради та приймайте участь у тестуванні продукції
DifficultyЛегко
Компоненти
Гарбуз - 250 г
Яйце- 1 шт.
Відварений рис - 1-2 ст. л.
Рисове борошно або крохмаль - 1 ст. л.
Курячий бульйон - 250 мл
Вершкове масло - 20 г
Сіль за смаком
Для начинки:
Філе куряче - 100 г
Червоний солодкий перець - ½ шт.
Цибуля - ¼ шт.
Сіль за смаком
Рослинна олія - 20 г
Cпосіб приготування
- Очистіть гарбуз від шкірки і серцевини, натріть на тертці. У сотейнику з товстим дном розігрійте на середньому вогні вершкове масло, покладіть гарбуз і перемішайте, зніміть з вогню. Додайте злегка взбите яйце і перемішайте.
- У холодний бульйон просійте рисове борошно (або крохмаль), поставте на слабкий вогонь і, постійно помішуючи вінчиком, доведіть до кипіння. Рідина повинна загуснути. Зніміть з вогню і помішуйте вінчиком 1 хв.
- Вилийте загуслу рідину в сотейник з гарбузом, додайте рис, посоліть.
- Відварене філе курячої грудки наріжте маленькими кубиками або пропустіть через м'ясорубку.
- Дуже дрібно поріжте цибулю. Солодкий перець очистіть від насіння, наріжте маленькими кубиками. Обсмажте овочі на середньому вогні до золотистого кольору цибулі, приблизно 5 хв. Додайте до овочів курку, приправте її сіллю, готуйте 2 хвилини. Зніміть з вогню.
- Змастіть силіконові формочки для пудингів маслом, розкладіть начинку, зверху викладіть гарбузову масу.
- Встановіть формочки на решітку пароварки і готуйте 30-40 хв. Подавайте теплими або охолодженим.