
Ескалопи зі смаженої риби з кропом

Ескалопи зі смаженої риби з кропом

Serves2
Рибне філе, наприклад, окуня 130 г
Маслинова олія холодного віджимання 1 столова ложка
Насіння фенхелю 1 чайна ложка сіль
рослинна олія для жарки 1 чайна ложка
Кріп ¼ пучка
Свіжий лимонний сік 1 столова ложка
Вершки 2-3 чайних ложки
Бульйон зі свійської птиці 60 мл
Рисова каша Nestle 1 чайна ложка
Вершкове масло 1 пласка чайна ложка
Морквяний салат(морква, яблуко, цукор і кілька крапель лимонного соку)
Спосіб приготування
- Маринувати порції рибного філе впродовж максимум 1.5 години в холодильнику, приправлені сіллю, политі маслиновою олією з додаванням насіння фенхелю і великої кількості нарізаних свіжих стебел кропу.
- Підсмажити мариновану рибу на рослинній олії.
-Соус: налити лимонний сік в горщик; додати трохи вершків і бульйону зі свійської птиці, а також щіпку насіння фенхелю.
-Через 2-3 хвилини приготування на слабкому вогні процідити соус через сито.
- Додати в соус рисову кашу Nestle.
- Додати в гарячий соус м'яке вершкове масло і багато дрібно нарізаного свіжого кропу.
- Вилити соус на рибу і подавати із смаженою картоплею, нарізаною дрібними кубиками, і морквяним салатом