
Буряковий суп з яблуком

Буряковий суп з яблуком

Буряк, очищений та нарізаний скибочками 80 г
Картопля 30 г
Морква 30 г
Gerber's Delicate chicken, починаючи з 6 місяців життя дитини 2 столових ложки
Вершкове масло 1 чайна ложка
Вода ½ чашки
Свіжий сік ошпареного окропом лимона
Яблуко ½
Манна крупа 1 чайна ложка
Спосіб приготування
-Варити помиті і очищені овочі протягом приблизно 15 хвилин.
-Потім додати манну крупу і готувати на слабкому вогні протягом приблизно 4-5 хвилин.
-В кінці приготування додати кілька крапель лимонного соку і Gerber's Delicate chicken.
-Коли суп закипить, розмішати і додати вершкове масло.
-Запікати яблуко, очищене від шкірки і насіння, при температурі 160 ° C протягом 15 хвилин і потім протерти через сито.
- Додати протерте яблуко в суп.